Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
7 huisbeveiliging hacks waarvan je niet wist dat je ze nodig had

7 huisbeveiliging hacks waarvan je niet wist dat je ze nodig had

Als je een huis hebt, dan is de kans groot dat je er alles aan wilt doen om ervoor te zorgen dat het veilig is. Je wilt niet dat inbrekers binnenkomen en jouw spullen stelen, of erger. Gelukkig zijn er allerlei trucjes die je kunt toepassen om de beveiliging van je huis te verbeteren. In dit blogbericht leggen we er negen uit.

 

Hack 1

De eerste tip die we je will geven is om altijd je deuren op slot te doen, zelfs als je thuis bent. Veel mensen denken dat ze geen inbreker hoeven te vrezen als ze gewoon binnen zijn, maar dat is helaas niet waar. Inbrekers kunnen gemakkelijk door een open deur naar binnen glippen, dus zorg er altijd voor dat je deuren en ramen goed dicht doen voordat je weggaat of gaat slapen.

 

Hack 2

Een andere tip is om slim gebruik te maken van verlichting. Zet bijvoorbeeld een lamp in de hal aan wanneer het donker is buiten, zodat er altijd wat licht naar binnen schijnt. Inbrekers houden er namelijk niet van om in het donker te moeten werken, dus als ze zien dat er licht naar binnen schijnt, zullen ze waarschijnlijk niet proberen om binnen te komen.

 

Hack 3

Ook is het verstandig om je tuin goed af te schermen. Zorg ervoor dat er geen struiken of andere plantengroei tegen de muur of het hek aan groeit, want daar kunnen inbrekers zich gemakkelijk achter verschuilen. Als je tuin goed afgeschermd is, is het moeilijker voor inbrekers om ongemerkt naar binnen te sluipen.

 

Hack 4

Het is ook een goed idee om een alarmsysteem te installeren. Er zijn allerlei soorten alarm systemen beschikbaar, dus kies er eentje uit die bij je huis en budget past. Een alarmsysteem is natuurlijk niet helemaal waterdicht, maar het kan wel een inbreker afschrikken.

 

Hack 5

Een andere optie is om een hond aan te schaffen. Honden zijn natuurlijke bewakers en ze kunnen inbrekers afschrikken. Als je geen hond wilt of kan aanschaffen, kun je ook overwegen om een nep-hond te kopen. Dit is een populaire truc onder inbrekers, dus het is waarschijnlijk dat het je huis ook zal beschermen.

 

Hack 6

Als je op vakantie gaat of gewoon een paar dagen weg bent, is het verstandig om je huis niet al te verlaten. Inbrekers kunnen namelijk gemakkelijk zien wanneer er geen mensen thuis zijn en dan proberen ze hun kans. Zorg er dus voor dat je huis er altijd bewoond uitziet, zelfs als je er niet bent. Laat bijvoorbeeld geen post op de mat liggen en zorg ervoor dat er geen tuinmeubilair of andere spullen in de tuin rondslingeren.

 

Hack 7

Een andere goede tip is om een beveiligingscamera te installeren. Dit kan inbrekers afschrikken en je kunt er ook gemakkelijk mee achterhalen wie er bij je huis is geweest. Er zijn allerlei soorten beveiligingscamera's beschikbaar, dus kies er eentje uit die bij je huis en budget past.

 

Als je deze tips toepast, vergroot je de kans dat je huis veilig blijft en dat inbrekers geen kans maken. Probeer ze uit en laat ons weten hoe het gaat!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Waarom het goed is om een beveiligingscamera te vergelijken

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden