Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
8 manieren om dieven uit uw garage te houden

8 manieren om dieven uit uw garage te houden

Uw garage is een belangrijke ruimte voor veel huishoudens. Het is de plek waar u uw auto parkeert, fietsen en andere spullen veilig opbergt én waar u gereedschap en andere materialen voor het huishouden vindt. Maar het kan ook een makkelijke prooi zijn voor dieven, als u niet goed genoeg oplet. In dit artikel geven wij acht tips om te voorkomen dat dieven inbreken in uw garage!

 

Tip 1

Investeer in een goedegaragedeur. Een solide deur met stevige sloten is het beste wat u kunt doen om uw garage veilig te houden.

 

Tip 2

Zorg ervoor dat er geen makkelijke plekken zijn waar dieven naar binnen kunnen komen. Dat betekent dat ramen en andere opening netjes afgesloten moet zijn.

 

Tip 3

Laat geen waardevolle spullen in woning liggen, zoals gereedschap of tuinmeubilair. Als u ze niet gebruikt, zorg er dan voor dat ze veilig opgeborgen zijn.

 

Tip 4

Maak een inventaris van alle waardevolle spullen die u in uw garage heeft en maak regelmatig een check om te kijken of alles nog aanwezig is.

 

Tip 5

Installeer een alarm of beveiligingscamera in uw garage, zodat u weet wanneer er iemand binnendringt.

 

Tip 6

Zorg ervoor dat de code voor het alarm en/of de beveiligingscamera niet makkelijk te achterhalen is.

 

Tip 7

Wees voorzichtig met wie u de code voor het alarm of de beveiligingscamera deelt. Als er iemand is die niet gebruik mag maken van het alarm, maak dan een aparte code voor die persoon.

 

Tip 8

Laat geen sleutels van uw garage liggen waar iemand anders bij kan komen. Als u toch moet, maak dan een plekje in huis waar ze veilig zijn opgeborgen.

 

Door op te letten en deze tips in acht te nemen, kunt u ervoor zorgen dat uw garage een veilige plek is en blijft. Dieven krijgen dan geen kans om binnen te komen en uw spullen mee te nemen. Wilt u toch liever iemand in de buurt hebben die af en toe een oogje in het zeil houdt? Schakel dan een beveiligingsbedrijf in. Bedankt voor het lezen van dit artikel!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden