Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Alarm gaat af zonder reden, wat kan ik doen

Alarm gaat af zonder reden, wat kan ik doen?

Je alarm gaat af zonder reden. Je weet niet wat je moet doen. Je voelt je ongemakkelijk en je wilt zo snel mogelijk weten wat er aan de hand is. Gelukkig ben je hier op het goede adres! In dit blog artikel vertellen we je alles over waarom het alarm af gaat zonder reden. Wat kun je doen om erachter te komen waarom het alarm is afgegaan? En hoe los je het probleem op? Lees snel verder om meer te weten te komen!

 

Wanneer je alarm afgaat zonder reden, kan dat erg vervelend zijn. Je weet niet wat er aan de hand is en je voelt je onveilig. Gelukkig kun je vaak achterhalen waarom het alarm af is gegaan.

 

Is er iets mis met de instellingen of de bekabeling?

Als je alarm afgaat zonder reden, is de eerste stap om te kijken of er misschien iets is veranderd in de instellingen van het alarm. Misschien heb je iets van het alarm per ongeluk verkeerd ingesteld. Als dat niet het geval is, controleer dan of er misschien een ander probleem is met de alarminstallatie. Het kan zijn dat er een kabel is losgeraakt of dat er een ander probleem is met de alarmopties.

 

Vals alarm?

Een andere mogelijke oorzaak van alarm dat afgaat zonder reden is een valse alarm. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld beweging in huis, als er iemand langs je huis loopt of als er een dier in de buurt is. Als je alarm vals alarm blijkt te zijn, kun je erachter komen door de alarmopties te controleren en te kijken of er iets is veranderd.

 

Probleem met het alarm?

Als je alarm afgaat zonder reden, kan het ook een probleem met het alarm zelf zijn. Er kan bijvoorbeeld iets verkeerd zijn met de batterij of er kan een ander mechanisch probleem zijn. In dit geval is het belangrijk om contact op te nemen met de alarmmonitor of alarmbeheerder. Zij kunnen je helpen het alarm weer goed te laten werken.

 

Wij kunnen helpen!

Als je alarm afgaat zonder reden, kun je ook altijd contact opnemen met ons. Zeker wanneer wij het alarmsysteem hebben geïnstalleerd. Wij kunnen helpen om het probleem op te lossen. Wij kunnen dan ook helpen om ervoor te zorgen dat het alarm in de toekomst niet meer afgaat zonder reden.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Opmerkingen

Jan van Doren - december 15, 2022

Heb ingeschakeld op gedeeltelijke inschakeling dan zijn alleen de sensoren op 3 buitendeuren beveiligd. Toch is afgelopen nacht het alarm afgegaan zonder dat er een deur niet goed gesloten was. Ook is er geen braakschade. Wat kunt u mij aanraden ? Het gaat hierbij om een gewone woning, een tweekampen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden