Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
alarm voor ouderen met gps

Alarm voor ouderen met GPS

Ben je op zoek naar een specifiek alarm voor ouderen met GPS? Lees er alles over in dit artikel.

 

Waarom een alarm voor ouderen met GPS?

Een alarm voor ouderen word steeds vaker gebruikt. Het is voor de persoon zelf prettig om deze te gebruiken of kan het de familie een gerust gevoel geven. Er kan snel worden gehandeld wanneer er een melding binnenkomt en dat kan hét verschil maken. Een alarm voor ouderen kan worden ingezet op verschillende manieren. Een alarm voor ouderen met GPS is erg handig voor de mensen die wel eens weg lopen. Zo kun je iemand snel weer terug vinden en dat scheelt een hoop tijd en moeite!

 

Wat is een GPS Tracker?

Een GPS tracker is een elektronisch apparaat dat werkt met een Global Position System (GPS). Via deze GPS geeft het apparaat zijn locatie door. Je kan met een GPS tracker de exacte locatie achterhalen. Verder bestaat een GPS tracker uit de GSM module, de GPS ontvanger en een verwerkingseenheid. Deze 3 staan in verbinding met elkaar en kunnen met hulp van een satelliet de locatie achterhalen.

 

Hoe werkt een GPS tracker?

Met een GPS tracker kun je dus een locatie bepalen, maar hoe werkt dat? Om de GPS tracker goed te laten werken heeft deze signalen nodig en moet deze dus verbinding kunnen maken. De positiegegevens worden dan ook meestal ontvangen door een mobiel netwerk. Deze gegevens worden verwerkt en toont vervolgens de locatie van de GPS tracker, dit wordt meestal getoond in een app.

 

GPS tracker met SOS knop

De GPS tracker voor ouderen heeft een SOS knop. Deze tracker kan dus ook gebruikt worden in huis. Mocht er dan een noodgeval zijn kan de persoon de SOS knop indrukken en krijgt de contactpersoon een melding waardoor er snel gehandeld kan worden.

Gps Tracker Met Sos Knop Perfect Voor Kinderen, Zieken Of Ouderen

alarm voor ouderen met gps

Specificaties

  • GPS tracker met duidelijke SOS knop
  • Direct een melding
  • Werkt op simkaart
  • Eerdere locaties terug kijken

 

Heb je vragen of wil je meer weten over dit onderwerp? Twijfel dan niet om met ons contact op te nemen. Wij helpen graag!

 

Security Thuis – Altijd Veilig

 

Vorig artikel Wat is een PIR detector?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden