Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Alarmsysteem voor bedrijfspand

Alarmsysteem voor bedrijfspand

Een alarmsysteem is onmisbaar in ieder bedrijfspand. Niet alleen om je spullen veilig te stellen, maar ook voor de veiligheid van je werknemers. Er zijn veel verschillende alarmsystemen verkrijgbaar, dus het is belangrijk dat je goed weet wat je nodig hebt. In dit artikel vertellen we alles over alarmsystemen voor bedrijfspanden!

Verschillende alarmsystemen

Alarmsystemen kunnen ingedeeld worden in twee categorieën: alarmsysteem voor inbraakpreventie en alarmsysteem voor brandpreventie. Alarmsystemen voor inbraakpreventie zijn bedoeld om ongewenste bezoekers buiten de deur te houden. Ze worden vaak geïnstalleerd op plekken waar veel waardevolle spullen staan, zoals kantoren, winkels en musea. Alarmsysteem voor brandpreventie zijn bedoeld om te voorkomen dat er brand uitbreekt. Ze worden vaak geïnstalleerd in gebouwen met veel elektronica, zoals ziekenhuizen en datacenters.

 

Waar bestaat een alarmsysteem voor bedrijfspand uit?

Alarmsystemen kunnen bestaan ​​uit een aantal verschillende onderdelen, zoals bewegingssensoren, alarmsirenes en alarmsysteemcamera's. Bewegingssensoren detecteren beweging in een ruimte en geven dan een alarm af. Alarmsirenes maken veel herrie wanneer ze afgaan, waardoor mensen in de buurt opmerken dat er iets aan de hand is. Alarmsysteemcamera's nemen beelden op van wat er gebeurt wanneer het alarmsysteem afgaat. Deze beelden kunnen later worden gebruikt om de dader te identificeren.

 

Alarmsysteem voor bedrijfspand uitbreiden

Alarmsystemen kunnen ook worden uitgebreid met andere security-systemen, zoals toegangscontrolesystemen en cameratoezicht. Toegangscontrolesystemen bepalen wie er toegang heeft tot een bepaald gebied. Cameratoezicht maakt gebruik van video-opnames om activiteit in een gebied te volgen.

Test je alarmsysteem regelmatig

Het is belangrijk dat je alarmsysteem regelmatig test, zodat je weet dat het goed werkt. Alarmsystemen worden vaak getest door middel van 'drills', waarbij een alarmsysteem wordt geactiveerd en iedereen in het gebouw moet evacueren. Dit is een goede manier om ervoor te zorgen dat iedereen weet wat ze moeten doen wanneer het alarmsysteem afgaat.

Draadloos of met kabel?

Alarmsystemen kunnen zowel draadloos als met kabel worden geïnstalleerd. Draadloze alarmsystemen zijn eenvoudig te installeren en verplaatsen, maar ze kunnen minder betrouwbaar zijn dan systemen met kabel. Kabel gebonden alarmsystemen zijn vaak duurder, maar ze bieden een betere bescherming.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden