Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Alles over een 4k IP camera

Alles over een 4k IP camera

4k IP camera's worden steeds populairder. Maar wat is 4k precies? En waarom zou je een 4k IP camera overwegen? In deze blog lees je alles over 4k beeldkwaliteit en de voordelen van een 4k IP camera.

 

Wat is 4k beeldkwaliteit?

4k beeldkwaliteit is een resolutie van 3840x216 pixels. Dat betekent dat je 4x zoveel pixels hebt als Full HD 1080p. De extra pixels zorgen ervoor dat 4k beelden veel scherper en gedetailleerder zijn. 4k IP camera's zijn daarom ideaal voor toepassingen waarbij je een hoge beeldkwaliteit nodig hebt, zoals beveiliging of surveillancetoepassingen. 4k camera's bieden ook een aantal andere voordelen, zoals:

 

- Een 4k camera kan meer gebied in beeld brengen dan een 1080p camera. Dit is ideaal als je een groot gebied wilt overzien, bijvoorbeeld in een winkel of een kantoor.

- 4k beelden zijn beter te gebruiken voor gezichtsherkenning dan 1080p beelden. Dit is ideaal als je wilt dat je 4k camera helpt om criminelen op te sporen.

- 4k camera's bieden een betere weergave van bewegende objecten. Dit is ideaal als je een snel bewegend object wilt volgen, zoals een auto of een voetganger.

 

Als je op zoek bent naar een 4k IP camera, neem dan een kijkje op onze website. Wij bieden een aantal verschillende 4k camera's aan die perfect zijn voor elke toepassing.

 

Voordeel van 4k beeldkwaliteit in combinatie met een IP camera

Als je 4k beelden wilt opnemen, heb je de mogelijkheid om een IP camera te gebruiken. Een 4k IP camera maakt gebruik van dezelfde technologie als een normale IP camera, maar met 4x zoveel pixels. Dit betekent dat je 4k beelden kunt opnemen met dezelfde hoge beeldkwaliteit als bij een normale IP camera. 4k IP camera's bieden dus alle voordelen van een normale IP camera, zoals:

 

- Eenvoudige installatie: 4k IP camera's kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd, aangesloten en gebruikt.

- Toegang tot beelden: 4k IP camera's bieden toegang tot live beelden vanaf elke locatie met internet.

- Opnemen van beelden: 4k IP camera's kunnen beelden opnemen in 4k resolutie, zodat je altijd scherpe en gedetailleerde beelden hebt.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden