Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Alles over een draadloze mini camera

Alles over een draadloze mini camera

Wil je weten hoe draadloze mini camera's werken? Lees dan deze blog post! We zullen alle voordelen en nadelen van draadloze mini camera's bespreken, en vertellen je hoe je ze het beste kunt installeren.

 

Hoe werkt een draadloze mini camera?

Draadloze mini camera's zijn kleine, draadloze camera's die je overal in huis kunt plaatsen. Ze werken door een draadloos signaal te gebruiken om beelden naar een ontvanger te sturen. De ontvanger kan een tv, computer of draadloos apparaat zijn.

Bekijk hier alle draadloze camera's

 

Wat zijn de voordelen van draadloze mini camera's?

Draadloze mini camera's zijn makkelijk te installeren en verplaatsen. Ze zijn draadloos, dus je hoeft geen gaten in je muren te boren of extra kabels aan te leggen. Draadloze mini camera's zijn ook battery-operated, dus je hoeft ze niet aan een stopcontact te pluggen. Het is ook mogelijk om een draadloze mini camera buiten te plaatsen. Het is dan wel belangrijk dat de camera een sterke behuizing heeft tegen stof, vuil en regen. 

 

Wat zijn de nadelen van draadloze mini camera's?

Draadloze mini camera's kunnen moeilijk te installeren zijn in sommige huizen. Ze werken het beste met een draadloos signaal, maar sommige huizen hebben slechte draadloze ontvangst. Draadloze mini camera's kunnen ook duurder zijn dan traditionele camera's die verbonden zijn met een draad.

 

Hoe moet je een draadloze mini camera installeren?

Installeer draadloze mini camera's op een plek waar je het draadloze signaal kunt ontvangen. Plaats de camera niet in een hoek of achter een object dat het draadloze signaal kan blokkeren. Sluit de draadloze mini camera aan op de ontvanger met de meegeleverde kabel. Zet de draadloze mini camera aan en volg de instructies op het scherm. Voor sommige draadloze mini camera's moet je een app downloaden. draadloze mini camera's zijn klaar voor gebruik!

 

Oem Timelaps Camera Met 2Mp, Micro Sd Opslag En Wel 4 Verschillende Opname Modus

Specificaties

  • Timelaps camera met 2MP resolutie
  • Opname op Micro SD
  • Volledig draadloos, werkt op batterijen (AA)
  • Opname modus: Time Lapse, Step Video, Stop Motion, Still Photo
  • Ruime 120 graden kijkhoek

 

Tot slot

Draadloze mini camera's zijn een handige toevoeging aan elk huis. Ze zijn makkelijk te installeren en te verplaatsen. Een draadloze mini camera werkt op een draadloze verbinding. Zorg ervoor dat er een goede verbinding is voor de optimale werking van de draadloze mini camera.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces. 

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

 

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Wat is een PIR detector?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden