Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Alles over een indoor PTZ camera

Alles over een indoor PTZ camera

Wat is een indoor PTZ camera? Eigenlijk is het heel simpel: een indoor PTZ camera is een beveiligingscamera die je binnenshuis kunt gebruiken. Het voordeel van zo'n camera is dat je met één camera meerdere punten in de ruimte kunt bekijken. Zo hoef je dus niet meerdere camera's te plaatsen om de gehele ruimte in beeld te krijgen. In dit artikel lees je alles over indoor PTZ camera's: hoe werkt zo'n camera, wat zijn de voordelen ervan en waar moet je op letten bij het kiezen van de juiste indoor PTZ camera?

 

Veel zicht met één indoor PTZ camera

Een indoor PTZ camera is ideaal voor mensen die een goede beveiliging willen, maar niet willen dat er te veel camera's in hun huis of bedrijf staan. Met één indoor PTZ camera kun je namelijk meerdere plekken in de ruimte beveiligen. Het grote voordeel van een indoor PTZ camera is dat je de camera kunt draaien, kantelen en zoomen. Zo kun je precies zien wat er gebeurt in de ruimte waar de camera staat.

 

De bewegingen van een indoor PTZ camera

Als je een indoor PTZ camera wilt gebruiken, is het belangrijk dat je weet hoe deze werkt. Een indoor PTZ camera maakt gebruik van drie verschillende bewegingen:

 

- Panning: hierbij draait de camera van links naar rechts. Zo kun je een ruimte in zijn geheel overzien;

- Tilt: hierbij kantelt de camera van boven naar beneden. Zo kun je bijvoorbeeld zien wat er op de grond gebeurt;

- Zooming: met de zoomfunctie kun je in- en uitzoomen. Zo kun je bijvoorbeeld kleine details in de ruimte zien.

 

Als je een indoor PTZ camera wilt aanschaffen, is het belangrijk dat je weet waar je op moet letten. Zoals we al eerder zeiden, maakt een indoor PTZ camera gebruik van drie bewegingen. Het is belangrijk dat je weet welke bewegingen de camera kan maken. Sommige indoor PTZ camera's kunnen bijvoorbeeld alleen panning en tilting, terwijl andere indoor PTZ camera's ook zoomen.

 

Beeldkwaliteit indoor PTZ camera

Als je weet welke bewegingen de indoor PTZ camera kan maken, is het tijd om te kijken naar de beeldkwaliteit van de camera. Een indoor PTZ camera moet namelijk een goede beeldkwaliteit hebben, zodat je alles duidelijk kunt zien. Let daarom goed op de resolutie van de camera. Hoe hoger de resolutie, hoe scherper het beeld.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden