Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Alles over een infrarood warmtebeeldcamera

Alles over een infrarood warmtebeeldcamera

Warmtebeeldcamera's zijn camera's die infrarood straling opvangen. Deze infrarode straling wordt omgezet in een beeld wat weergegeven kan worden op een monitor of scherm. Door deze infrarode warmtebeelden kun je objecten of personen opsporen in het donker. In dit artikel lees je alles over infrarood warmtebeeldcamera's en hoe ze ingezet kunnen worden voor beveiliging!

 

Hoe werkt een infrarood warmtebeeldcamera?

Infrarood warmtebeeldcamera's worden veel gebruikt in de beveiligingsindustrie. Een infrarood warmtebeeldcamera kan namelijk objecten of personen opsporen in het donker. Dit komt doordat infrarode straling wordt omgezet in een beeld. Dit infrarode beeld toont de warmteverschillen van objecten of personen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld bepalen of iemand zich verstopt heeft in een donkere ruimte.

 

Zorgt voor meer veiligheid

Infrarood warmtebeeldcamera's zijn ook erg geschikt voor beveiligingsdoeleinden. Je kunt namelijk heel goed zien of er iemand in de buurt is die niet hoort te zijn. Daarnaast kun je infrarood warmtebeelden ook gebruiken voor het opsporen van brand. Op deze manier kan een infrarood warmtebeeldcamera zorgen voor meer veiligheid in je huis of bedrijf!

 

Op welke plekken kun je een infrarood warmtebeeldcamera plaatsen?

Infrarood warmtebeeldcamera's kunnen op verschillende plekken geplaatst worden. Je kunt ze bijvoorbeeld plaatsen in een donkere hoek, of achter een gordijn. Daarnaast zijn infrarood warmtebeeldcamera's ook geschikt voor buitengebruik. Je kunt ze bijvoorbeeld plaatsen op het dak van je huis of in een tuin. Op deze manier kun je iedereen die zich schuilhoudt in de buurt van je huis of bedrijf opsporen! Infrarood warmtebeeldcamera's zijn ook zeer geschikt voor grote bedrijf terreinen. Je kan dan een melding ontvangen wanneer de de camera warmte detecteert en zo meteen actie ondernemen.

 

Welke infrarood warmtebeeldcamera's zijn er?

Er zijn verschillende infrarood warmtebeeldcamera's op de markt. Je hebt infrarood warmtebeeldcamera's die werken met infrarood straling, en infrarood warmtebeeldcamera's die werken met infrarood licht. Daarnaast zijn er infrarood warmtebeeldcamera's met een verschillende resolutie. Hoe hoger de resolutie, hoe beter het infrarode beeld zal zijn.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden