Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Alles wat je moet weten over een draadloze beveiligingscamera

Alles wat je moet weten over een draadloze beveiligingscamera

Een draadloze beveiligingscamera is een camera die je draadloos kunt aansluiten op je netwerk. Hierdoor hoef je geen kabels te leggen en is de installatie heel eenvoudig. Een draadloze beveiligingscamera is ideaal voor in huis, maar ook voor op het werk of bijvoorbeeld in de winkel. In dit artikel vertellen we je alles over draadloze beveiligingscamera's!

 

Hoe werkt een draadloze beveiligingscamera?

Een draadloze beveiligingscamera werkt heel eenvoudig. Je sluit de camera aan op je netwerk en via je computer of telefoon kun je de beelden bekijken. De draadloze beveiligingscamera maakt verbinding met je netwerk via Wi-Fi of draadloos LAN. De beelden kunnen worden opgeslagen op een micro SD-kaart.

 

Kan ik een draadloze beveiligingscamera binnen en buiten plaatsen?

Je kunt een draadloze beveiligingscamera zowel binnen als buiten plaatsen. Buiten is de camera vaak beter beschermd tegen weersinvloeden, zoals regen of sneeuw. Daarnaast heb je binnen meer mogelijkheden om de camera te plaatsen, bijvoorbeeld op een hogere plek.

 

Waar kun je een draadloze beveiligingscamera voor gebruiken?

Een draadloze beveiligingscamera is heel handig om in huis te plaatsen. Je kunt de camera bijvoorbeeld op de babykamer plaatsen of in de woonkamer. Maar ook op het werk is een draadloze beveiligingscamera handig. Je kunt de camera plaatsen in de kantine of in de vergaderruimte. Ook voor winkels is een draadloze beveiligingscamera een goede optie. Je kunt de camera plaatsen in de winkelruimte of in de ruimte van de paskamers. Uiteraard geen camera precies in de paskamer, maar dat je wel overzicht kan houden over de paskamers zodat je kan zien wie er iets heeft gepast. Dit is handig om na te kijken als je weet dat er kleding is gestolen.

 

Kun je meerdere draadloze beveiligingscamera's installeren in één ruimte?

Je kunt meerdere draadloze beveiligingscamera's installeren in één ruimte. Dit is handig als je bijvoorbeeld een grote ruimte hebt waar je verschillende activiteiten wilt monitoren. Je kunt dan iedere draadloze beveiligingscamera in een andere hoek van de ruimte plaatsen. Zo heb je overal goed zicht op wat er gebeurt.

 

Kun je draadloze beveiligingscamera beelden opslaan op een recorder?

Je kunt draadloze beveiligingscamera beelden opslaan op een recorder. Dit is handig als je de beelden wilt bewaren of als je ze later nog eens wil bekijken. Je kunt de beelden opslaan op een computer of op een USB-stick. Ook kun je de beelden laten opslaan in de cloud. Dit is handig als je geen computer of USB-stick bij de hand hebt. Je kunt dan altijd en overal naar de beelden van je draadloze beveiligingscamera's kijken.

 

Kun je een draadloze beveiligingscamera verbinden met een telefoon of tablet?

Je kunt een draadloze beveiligingscamera verbinden met een telefoon of tablet. Dit is handig als je op afstand wilt kunnen kijken naar de beelden van de camera. Je kunt de beelden bekijken op je telefoon of tablet, maar je kunt ook de live beelden laten zien aan anderen. Zo kun je bijvoorbeeld je familie of vrienden laten zien wat er thuis gebeurt als je niet thuis bent.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Wat is een PIR detector?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden