Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Axis beveiligingscamera

Axis beveiligingscamera

Axis beveiligingscamera's staan bekend om hun hoge kwaliteit. Door de vele functies en mogelijkheden zijn Axis beveiligingscamera's geschikt voor iedere situatie. In dit artikel vertellen we alles over Axis beveiligingscamera's!

 

Verschillende beveiligingscamera's

Axis beveiligingscamera's zijn te koop in verschillende soorten en maten. Axis heeft een uitgebreid assortiment aan beveiligingscamera's, dus er is altijd wel een Axis beveiligingscamera die perfect bij u past. Axis beveiligingscamera's zijn gemakkelijk te installeren en gebruiken.

 

Duurzaam en betrouwbaar

Axis beveiligingscamera's zijn ideaal voor het beveiligen van uw huis of bedrijf. Axis beveiligingscamera's zijn betrouwbaar, duurzaam en geven een goed beeldkwaliteit. Axis beveiligingscamera's zijn ook gemakkelijk te verbergen, zodat u niet bang hoeft te zijn dat ze opvallen.

 

Axis M3115–Lve 2Mp Ip Camera Voor Buiten

Axis M3115–Lve 2Mp Ip Camera Voor Buiten

Specificaties

  • 2MP Resolutie
  • 2.8mm Vaste Lens
  • 20m Infrarood Nachtzicht
  • microSD/microSDHC/microSDXC Kaart Slot
  • IP67 Weerbestendig

 

Extra functies op een Axis beveiligingscamera

Hieronder vertellen we meer over extra functies die verschillende Axis beveiligingscamera's hebben:

 

- Axis beveiligingscamera's kunnen ook worden gebruikt als babyfoon.

- Axis beveiligingscamera's hebben een ingebouwde microfoon en luidspreker, zodat u altijd in contact kunt blijven met wat er om u heen gebeurt.

- Axis beveiligingscamera's kunnen worden gebruikt in combinatie met een mobiele app, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er om u heen gebeurt.

- Axis beveiligingscamera's hebben een nachtzichtfunctie, zodat u ook 's nachts alles in de gaten kunt houden.

- Axis beveiligingscamera's kunnen ook worden ingezet als beveiliging voor uw auto. Axis beveiligingscamera's zijn waterdicht en kunnen tegen een stootje, zodat u er altijd zeker van kunt zijn dat uw auto veilig is.

 

Kan ik Axis beveiligingscamera's aansluiten op een recorder?

Ja, Axis beveiligingscamera's kunnen worden aangesloten op een recorder. Axis beveiligingscamera's zijn compatibel met de meeste recorders die op de markt verkrijgbaar zijn. Axis beveiligingscamera's hebben een ingebouwde microfoon en luidspreker, zodat u altijd in contact kunt blijven met wat er om u heen gebeurt. Axis beveiligingscamera's kunnen ook worden gebruikt in combinatie met een mobiele app, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er om u heen gebeurt. Axis beveiligingscamera's kunnen worden aangesloten op een recorder via de BNC-aansluiting of de Ethernet-aansluiting. Axis beveiligingscamera's zijn ook compatibel met WiFi, zodat u ze overal kunt installeren.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Tips om autodiefstal te voorkomen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden