Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Axis dome camera

Axis dome camera

Axis is een beveiligingscamera merk dat al jarenlang ervaring heeft in deze branche. Ze ontwikkelen hoogwaardige camera's die zowel binnen- als buitengebruik mogelijk zijn. Daarnaast levert Axis ook domes voor binnen gebruik, waarmee u uw woning of bedrijfspand optimaal kunt beveiligen tegen indringers. In dit artikel vertellen we iets over de Axis dome camera's en geven we wat tips over de plaatsing hiervan.

 

Wat is een Axis dome camera?

Een Axis dome camera is een beveiligingscamera die speciaal ontworpen is voor binnen en buiten gebruik. Deze camera's zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, waarvan de meeste uitgerust zijn met infrarood leds voor nachtzicht. Axis dome camera's zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals het beveiligen van woningen, kantoren of winkels.

 

Meer informatie over de Axis dome camera

De meeste Axis dome camera's beschikken over een elektronisch kijkhoekcorrectie (EVC) mechanisme, waardoor de beeldkwaliteit altijd optimaal is. Sommige Axis domes zijn ook water- en stofdicht, waardoor ze geschikt zijn voor buitengebruik. De camera's beschikken over een hoge resolutie van 1920x1080 pixels en een beeldsnelheid van 25 beelden per seconde. Hierdoor kunt u met de Axis dome camera's altijd duidelijk zien wie er voor uw deur staat.

 

Axis M4206-V 3Mp Ip Domecamera Voor Binnen Met Gemotoriseerde Lens

Axis M4206-V 3Mp Ip Domecamera Voor Binnen Met Gemotoriseerde Lens

Specificaties

  • 3MP Resolutie
  • 3-6mm Gemotoriseerde Lens
  • 100°–45° Kijkhoek
  • IP42, IK08

 

Tips voor de plaatsing van een Axis dome camera

Als u een Axis dome camera gaat kopen, dan is het belangrijk om rekening te houden met de plaatsing ervan. Hieronder geven wij enkele tips voor de plaatsing van een Axis dome camera:

 

- Plaats de Axis dome camera op een hoge plek, zodat de indringer niet ongezien naar binnen kan kijken.

- Plaats de Axis dome camera op een plaats waar veel beweging is, zoals bij de voordeur of aan de ingang van uw bedrijf.

- Zorg ervoor dat de Axis dome camera goed zicht heeft op alle ingangen van uw woning of bedrijf.

- Plaats de Axis dome camera niet in de directe zon, omdat dit tot vervorming van het beeld kan leiden.

- Plaats de Axis dome camera niet te dicht bij andere elektrische apparaten, zoals stopcontacten of verlichting, omdat dit storing kan veroorzaken.

 

Axis dome camera's zijn eenvoudig te installeren en zijn voorzien van een RJ45 netwerkaansluiting. Hierdoor kunt u de camera's eenvoudig aansluiten op uw netwerk en direct live bekijken. Axis biedt tevens gratis software aan waarmee u de camera's kunt beheren en op afstand kunt bedienen.

 

Welke Axis dome camera is geschikt voor mij?

Er zijn verschillende Axis dome camera's verkrijgbaar, waardoor het niet altijd even gemakkelijk is om te bepalen welke Axis dome geschikt is voor u. Wij adviseren u graag over de verschillende Axis dome camera's en kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie of een advies op maat.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Creatieve manieren om werknemers te betrappen op winkeldiefstal

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden