Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
beste gps tracker kat

Beste GPS tracker kat

Terwijl de ene kat graag thuis blijft een geen stap buiten durft te zetten zal de andere kat lekker op avontuur willen. Wanneer dat laatste gebeurt wil je natuurlijk nooit je kat kwijtraken, maar met een GPS tracker kat is dat verleden tijd. In dit artikel leggen we je graag uit waar je op moet letten bij het kopen van een GPS tracker voor je kat of huisdier en welke naar onze mening de beste is.

 

Waarom een GPS tracker voor je kat kopen?

Sommige katten raken verveeld en hebben hun omgeving na een tijdje wel gezien. De meeste katten zijn nieuwsgierig en gaan op avontuur, meestal komen katten vanzelf terug maar soms duurt dat wat langer. Is jouw kat langer weg dan normaal en weet je niet waar hij of zij is? Maak dan gebruik van een GPS tracker. Op die manier kun je jouw huisdier het beste in de gaten houden en weet jij hem of haar snel terug te vinden. Dat scheelt een hoop tijd en zorgen.

 

Waar moet je op letten bij het kopen van een GPS tracker voor je kat?

Wanneer je een GPs tracker voor je kat of ander huisdier gaat kopen zijn er een aantal punten waar je op wilt letten. Punten die toch wel erg belangrijk zijn voor een fijn gebruik van het apparaat.

 

Hoe nauwkeurig is de locatie?

Wanneer kat weg loopt en de GPS je kat volgt door live tracking of een locatie doorgeeft, hoe nauwkeurig is deze? Je wilt natuurlijk niet op de plek zijn waar de GPS aangeeft jouw kat is en vervolgens kun jij je kat niet vinden. Zit de range tussen de 5 a 20 meter dan is dit nog te overzien, gaat dat richting de 50 of 100 meter? Dan wordt het wel erg lastig om je kat of huisdier te vinden.

 

Is er live tracking of geeft te GPS tracker alléén een locatie?

Wanneer er live tracking is kun je de hele route zien die jouw kat aflegt en dit kun je ook terugzien in bijvoorbeeld een app. Op die manier kun je eventueel bepaalde patronen gaan herkennen, zeker als je kat vaker verder van huis is. Heb je alleen een locatie? Dan kun je niet zien wat de route is die je kat heeft afgelegd. Het belangrijkste is dat je jouw kat weer terug vindt en dat kan met beide mogelijkheden. 

 

Heb je een abonnement nodig of alleen een sim kaart?

Dit ligt aan het type GPS tracker wat je hebt. Je hebt GPS trackers waarbij een abonnement nodig is voor een klein prijsje per maand en bij andere GPS trackers hoef je alleen maar een prepaid sim kaart in te plaatsen en op te waarderen. Bij de GPS tracker die wij bieden kun je zelf een sim kaart in plaatsen met minimaal 5 GB internet. Dit is in de vorm van een abonnement bij een provider naar keuze.

 

Wat is het formaat?

Je wilt natuurlijk een GPS tracker die je kat niet te veel ongemakken geeft. De meeste GPS trackers voor huisdieren worden steeds kleiner, maar je hebt er nog wel een aantal die erg groot zijn. Dit is niet fijn voor de kat om dit te dragen, zeker als je een kleine kat hebt.

 

Batterijduur

Het is verstandig om iedere avond wanneer de kat weer binnen is de GPS tracker op te laden voor de volgende dag. Meestal gaat de batterij van GPS tracker 2-5 dagen mee. Op die manier heb je genoeg tijd om je huisdier snel terug te vinden.

 

GPS tracker kat van Security Thuis

Binnen onze webshop bieden wij de onderstaande GPS tracker voor jouw kat. 

Gps Tracker Voor Huisdieren Honden En Katten Met App Tracking

Specificaties

  • 4G lte tracker voor hond en kat
  • IP67 weerbestendig
  • Makkelijk in gebruik en nauwkeurig
  • Alarm buzzer om huisdier te vinden
  • 3 nummers kunnen inbellen en meeluisteren

Zeer geschikt voor het volgen van jouw huisdier. Zo kun je met een gerust hart je kat buiten laten lopen.

 

Heb je vragen of wil je meer weten over deze GPS tracker kat? Twijfel dan niet om met ons contact op te nemen. Wij helpen graag!

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden