Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Beveiligingscamera 180 graden voor buiten

Beveiligingscamera 180 graden voor buiten

Wil je beveiliging camera's plaatsen die 180 graden kunnen draaien? Lees dan deze blog post! We geven je alle informatie over beveiligingscamera's met een groot bereik. Zo weet je zeker dat je het beste product voor jouw beveiliging kiest.

 

Beveiligingscamera 180 graden voor buiten kan grote oppervlaktes bewaken

Beveiligingscamera's met een groot bereik zijn ideaal voor het bewaken van grote gebieden. Ze kunnen gemakkelijk 180 graden draaien en een breed bereik hebben, waardoor je veel meer kunt zien. Dit is perfect voor het bewaken van grote tuinen, parkeerplaatsen of zelfs buitengebieden. Er zijn veel verschillende beveiligingscamera's op de markt, dus het kan moeilijk zijn om de beste te kiezen. Wij helpen je graag op weg!

 

Meer zicht

Beveiligingscamera's met een groot bereik zijn niet alleen ideaal voor het bewaken van grote gebieden, maar ze kunnen ook gemakkelijk 180 graden draaien. Dit betekent dat je veel meer kunt zien dan met een normale beveiligingscamera.

 

Dahua Hac-Ew2501 Hdcvi Fisheye Camera Met Ultra Brede Kijkhoek Van Wel 180 Graden

Dahua Hac-Ew2501 Hdcvi Fisheye Camera Met Ultra Brede Kijkhoek Van Wel 180 Graden

Specificaties

  • HDCVI fisheye camera
  • 10 meter nachtzicht
  • Ingebouwde microfoon
  • 5MP resolutie
  • Kijkhoek van ongeveer 180 graden

 

Wat zijn de extra functies op een beveiligingscamera 180 graden buiten?

Er zijn veel beveiligingscamera's op de markt, maar niet allemaal hebben ze dezelfde functies. Sommige beveiligingscamera's zijn uitgerust met extra functies, zoals bewegingssensoren en nachtzicht. Andere beveiligingscamera's hebben een ingebouwde alarmfunctie, waarmee je kunt laten weten wanneer er iemand in het gebied is.

Als je op zoek bent naar een beveiligingscamera met een groot bereik, is het belangrijk om te weten welke extra functies er beschikbaar zijn. Zo weet je zeker dat je de beveiliging camera kiest die perfect bij jouw wensen past.

 

Hoe beveilig ik mijn beveiligingscamera 180 graden buiten?

Als je een beveiligingscamera met een groot bereik wilt beveiligen, is het belangrijk om een goede locatie te kiezen. Zorg ervoor dat de camera niet gemakkelijk bereikbaar is voor indringers. Plaats de camera ook niet in een hoek waar je niet alles kunt zien. Kies bij voorkeur een plek waar je de camera goed kunt bewaken, zoals bij de voordeur of in de tuin.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden