Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Beveiligingscamera 4K beeldkwaliteit

Beveiligingscamera 4K beeldkwaliteit

Bent u op zoek naar een beveiligingscamera met 4k beeldkwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment beveiligingscamera's van de hoogste kwaliteit. In dit artikel vertellen we u alles over beveiligingscamera's met 4k resolutie en waar u op moet letten bij de aanschaf ervan.

 

Beveiligingscamera 4k , wat is het precies?

Een beveiligingscamera met een resolutie van 4000 pixels of hoger wordt vaak aangeduid als een beveiligingscamera met 'ultra high definition' (UHD) of 'quad HD'. Door deze hoge resolutie bieden beveiligingscamera's met UHD-kwaliteit een beeldkwaliteit die vergelijkbaar is met de kwaliteit van beveiligingscamera's die worden gebruikt in televisiestudio's. Hierdoor kunnen beveiligingscamera's met UHD-kwaliteit gebruikt worden voor beveiligingsdoeleinden, maar ook om bijvoorbeeld video's of foto's te maken.

 

Dahua 4K tube beveiligingscamera extreem lichtgevoelig

Dahua 4K tube beveiligingscamera extreem lichtgevoelig

Specificaties

  • 4k starlight infrarood hdcvi bullet camera
  • 120dB, WDR, 3DNR
  • Max 4K resolutie
  • HD/SD schakelbaar
  • Audio in interface met ingebouwde MIC!
  • 3-7-12mm motor lens
  • Maximaal 80 meter slim infrarood
  • IP67, DC12V

 

Waar moet je rekening mee houden?

Bij de aanschaf van een beveiligingscamera met UHD-kwaliteit is het belangrijk om rekening te houden met de beveiligingsbehoeften en de mogelijkheden van de camera. Zo is een beveiligingscamera met UHD-kwaliteit bijvoorbeeld niet altijd geschikt voor bewakingsdoeleinden in donkere omgevingen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de maximale resolutie van de beveiligingscamera, zodat u zeker weet dat u een camera koopt met een resolutie die hoog genoeg is om alle details van het beveiligingsgebied duidelijk in beeld te krijgen.

 

Kan ik een beveiligingscamera 4k beeldkwaliteit aansluiten op een recorder?

Ja, beveiligingscamera's met UHD-kwaliteit zijn vaak ook geschikt voor aansluiting op bewakingsrecorders. Let er wel op dat bewakingsrecorders die deze resolutie ondersteunen, geen standaardresolutie van 1080p hebben. Bij de meeste beveiligingscamera's met UHD-kwaliteit is het mogelijk om de resolutie aan te passen, zodat deze beter geschikt is voor bewakingsdoeleinden.

 

Wat zijn de voordelen van beveiligingscamera's met UHD-kwaliteit?

Beveiligingscamera's met UHD-kwaliteit bieden diverse voordelen ten opzichte van beveiligingscamera's met een lagere resolutie. Zo leveren beveiligingscamera's met UHD-kwaliteit een hogere beeldkwaliteit en een betere detailweergave, waardoor het mogelijk is om beveiligingsincidenten nauwkeuriger te onderzoeken. Daarnaast is een beveiligingscamera met UHD-kwaliteit beter bestand tegen weersinvloeden en kan deze ook in donkere omgevingen worden gebruikt.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Wat is een PIR detector?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden