Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Beveiligingscamera beelden via telefoon bekijken

Beveiligingscamera beelden via telefoon bekijken

Wil je beveiligingscamera's live bekijken? Dan is een beveiligingscamera via telefoon de oplossing voor je. Je kunt dan vanaf elke plek in de wereld live meekijken met de beelden op je beveiligingscamera's. Dit is handig als je op vakantie bent of als je even niet thuis bent. Zo weet je altijd wat er thuis gebeurt.

 

Beveiligingscamera via telefoon bekijken vanaf iedere locatie

Een beveiligingscamera via telefoon bekijken is ideaal als je op vakantie bent of even niet thuis bent. Je logt gewoon in op je beveiligingscamera app en bekijkt de beelden live vanaf iedere plek in de wereld. Zo heb je altijd een oogje in het zeil.

 

Beveiligingscamera beelden via telefoon opnemen

Wil je beveiligingscamera beelden vanaf je telefoon opnemen? Dit is ook mogelijk. Je kunt dan de beveiligingscamera beelden opslaan op je telefoon of ze doorsturen naar een andere persoon. Zo heb je altijd bewijs als er iets gebeurt.

 

Beveiligingscamera app bekijken

Je beveiligingscamera's bekijken kan heel eenvoudig met de beveiligingscamera app. Deze app is gratis te downloaden in de App Store of Google Play. Met de beveiligingscamera app bekijk je direct de beelden van je beveiligingscamera's op je telefoon of tablet. Handig als je even niet thuis bent en toch wil weten wat er thuis gebeurt.

 

Welke beveiligingscamera's kan ik koppelen met een app?

Je beveiligingscamera's koppelen met een app is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar de beveiligingscamera app te downloaden en vervolgens de QR code van je beveiligingscamera in te scannen. Je beveiligingscamera's zijn dan direct gekoppeld aan de app. Je kunt beveiligingscamera's van verschillende merken koppelen met de beveiligingscamera app.

Je beveiligingscamera's koppelen met de beveiligingscamera app is heel eenvoudig. De beveiligingscamera app ondersteunt verschillende beveiligingscamera merken, zoals:

- Axis

- Bosch

- Dahua

- Safire

- Samsung

Je beveiligingscamera's bekijken vanaf iedere locatie is heel eenvoudig met de beveiligingscamera app. Download de app gratis in de App Store of Google Play en bekijk direct de beelden van je beveiligingscamera's. Zo ben je altijd op de hoogte wat er thuis gebeurt.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden