Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Beveiligingscamera bij voordeur plaatsen

Beveiligingscamera bij voordeur plaatsen

Als je beveiligingscamera's plaatst, dan is de voordeur een goede plek om hiermee te beginnen. Het beveiligen van je voordeur met een beveiligingscamera heeft veel voordelen. Je kunt beter zien wie er voor je deur staat en of ze bezoekers zijn die je verwacht, of onverwachte gasten. Daarnaast kan een beveiligingscamera ervoor zorgen dat ongewenste gasten afgeschrikt worden en niet meer terugkomen.

 

Beveiligingscamera voordeur in combinatie met een alarmsysteem

Een beveiligingscamera bij de voordeur is ook handig om aan te sluiten op je alarmsysteem. Als er iets gebeurt, dan kun je altijd bekijken of alles in orde is en of het alarm afgaat. Bovendien is het beveiligen van de voordeur met een beveiligingscamera ook een signaal naar buiten toe dat je bewust bent van beveiliging en dat je hier waarde aan hecht.

 

Waar moet je rekening mee houden?

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je een beveiligingscamera voordeur wilt plaatsen. Ten eerste is het belangrijk om goed na te denken over de plek waar je de beveiligingscamera wilt plaatsen. Je wilt natuurlijk dat de beveiligingscamera zo goed mogelijk zicht heeft op de voordeur. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de lichtinval. Als er weinig licht is, dan zal de beveiligingscamera niet zo goed functioneren.

Ten tweede is het belangrijk om te kijken naar de beveiliging van je beveiligingscamera. Je wilt natuurlijk dat je beveiligingscamera niet zomaar te kraken is. Kijk daarom naar beveiliging zoals een wachtwoord of een pincode.

Als laatste is het belangrijk om te kijken naar de bekabeling van je beveiligingscamera. Je wilt natuurlijk dat de beveiligingscamera zo min mogelijk onderhoud nodig heeft. Kijk dus naar bekabeling die makkelijk aan te sluiten is en die weinig storingen veroorzaakt.

 

Welke beveiligingscamera voordeur is geschikt?

Een beveiligingscamera met bewegingsdetectie is extra goed geschikt voor beveiliging bij de voordeur. De bewegingsdetectie zorgt ervoor dat de beveiligingscamera alleen beelden opneemt als er beweging is. Dit betekent dat je geen onnodige opnames hebt van bijvoorbeeld de straat of je tuin. Daarnaast zorgt de bewegingsdetectie ervoor dat de beveiligingscamera sneller actief is en beter reageert op beweging.

 

2Mp Ip Beveiligingscamera Met Ingebouwde Microfoon En Bewegingsdetectie

Dahua Oem 2Mp Ip Beveiligingscamera Met Ingebouwde Microfoon En Bewegingsdetectie - Security Thuis

Specificaties

  • 2 Megapixel (1920x1080) beveiligingscamera
  • 2.8mm lens met 120 graden kijkhoek
  • Weerbestendig IP67
  • Ingebouwde microfoon
  • 50 meter sterrenlicht nachtzicht
  • VCA (personen en voertuigen)

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden