Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
beveiligingscamera buiten met opname

Beveiligingscamera buiten met opname

Een beveiligingscamera buiten is essentieel om je bezittingen veilig te stellen. Maar welke beveiligingscamera kies je? Er zijn vele soorten beveiligingscamera’s, maar welke past het beste bij jouw situatie? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Een beveiligingscamera met opname is een goede optie, omdat je dan altijd beelden hebt van wat er is gebeurt.

 

Hoe wil je de beelden opslaan?

Er zijn beveiligingscamera’s die 24 uur per dag opnemen, daarvoor wordt vaak een recorder gebruikt. Maar er zijn ook beveiligingscamera’s die alleen opnemen wanneer ze beweging detecteren. Hiervoor wordt meestal een sd kaart gebruikt. Het voordeel van een beveiligingscamera die 24 uur per dag opneemt, is dat je nooit iets hoeft te missen. Het nadeel van deze beveiligingscamera’s is dat ze een groot geheugen voor de opnames nodig hebben en daarom duurder zijn in aanschaf. Beveiligingscamera’s die alleen beweging detecteren zijn goedkoper in aanschaf, maar je kunt wel iets missen als er geen beweging wordt gedetecteerd.

 

Volledige set

Je kan zelf een beveiligingscamera systeem samenstellen, dit is prettig voor grote projecten. We hebben ook volledige sets voor buiten waarbij al een recorder zit, zodat je direct kunt opnemen nadat deze is geïnstalleerd.

 

Dahua Zwarte Ip Bullet Bewakingscamera Set Met 4Mp En Starlight

Dahua Zwarte Ip Bullet Bewakingscamera Set Met 4Mp En Starlight

Specificaties

 • Dahua IP bullet
 • 30m Starlight nachtzicht
 • 4MP resolutie
 • Indringer detectie
 • 2.8mm lens
 • kijkhoek van ongeveer 120 graden
 • IP67 (geschikt voor buiten)
 • Micro SD mogelijk (tot 256GB)
 • 0.008 lux
 • 8 megapixel (4k) resolutie recorder
 • Bewegingsdetectie functie op de camera's en netwerk recorder (zodat u niet 24/7 hoeft op te nemen)
 • PoE gereed 1 netwerkkabel (per camera) is voldoende voor beeld en stroom
 • Helder nachtzicht technologie voor subliem mooi beeld bij nacht

 

De camera moet tegen verschillende weersomstandigheden kunnen

Als je een beveiligingscamera buiten wilt plaatsen, is het belangrijk dat de camera weerbestendig is. Er zijn beveiligingscamera’s die speciaal ontworpen zijn voor gebruik buitenshuis. Deze beveiligingscamera’s zijn vaak waterdicht en kunnen tegen een stootje. Let wel op dat de beveiligingscamera die je uitkiest wel over een goede nachtzichtfunctie beschikt, want dan ben je ook ‘s nachts beter beschermd.

 

De installatie

Beveiligingscamera’s kunnen worden aangesloten op een monitor, maar je kunt ze ook via internet bekijken. Steeds meer beveiligingscamera’s zijn tegenwoordig draadloos, dus je hoeft geen bekabeling aan te leggen. Het is wel belangrijk om te controleren of de beveiligingscamera een goede wifi-verbinding heeft, want dan kun je de beelden ook goed bekijken.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden