Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Beveiligingscamera Google Home

Beveiligingscamera Google Home

Google Home is een onderdeel van smart home, in de Google Home app kun je allemaal slimme apparaten verbinden, samen laten werken en routines instellen. In deze blog gaan we het hebben over een beveiligingscamera Google Home en wat de mogelijkheden zijn!

 

Wat is een beveiligingscamera Google Home?

Een beveiligingscamera Google Home is een beveiligingscamera die je met behulp van je stem via de app kunt bedienen. Je kunt de beveiligingscamera aan- en uitzetten, laten beginnen met opnemen en pauzeren. Daarnaast kun je de beveiligingscamera ook instellen om bij bepaalde gebeurtenissen te gaan opnemen. Je kunt de beveiligingscamera dus bedienen zonder dat je voor de computer hoeft te zitten!

 

Kun je meerdere slimme apparaten aansluiten en koppelen met Google Home app?

Je kunt meerdere slimme apparaten aansluiten op Google Home, maar niet ieder apparaat zal met de Google Home app werken. Alle slimme apparaten binnen in onze webshop kunnen samenwerken met de Google Home app. Je kan dan alles beheren en instellen vanuit één plek.

 

Hoe werkt een beveiligingscamera Google Home in combinatie met andere beveiligingscamera's?

Je beveiligingscamera Google Home werkt samen met beveiligingscamera's van andere merken. Je kunt de beveiligingscamera's aan elkaar koppelen, zodat als er beweging wordt gedetecteerd in één beveiligingscamera, de andere beveiligingscamera ook gaat opnemen. Zo ben je altijd verzekerd van een goede beveiliging!

 

Routines instellen met beveiligingscamera Google Home

Je kunt ook routines instellen voor beveiligingscamera Google Home. Bijvoorbeeld: ik ben thuis, beveiliging uitgeschakeld'. Je kunt dan allerlei handelingen laten plaatsvinden, zoals het aanzetten van de verlichting of het laten beginnen van een film. Kortom, met een beveiligingscamera verbonden met Google Home kun je alle kanten op!

 

Hoe installeer je een beveiligingscamera en vervolgens verbinden met Google Home?

Een beveiligingscamera installeer je door deze aan te sluiten op het stopcontact en je computer. Vervolgens kun je de beveiligingscamera verbinden met Google Home door middel van de Google Home app. De beveiligingscamera wordt dan direct herkend en je kunt aan de slag!

 

Wat zijn de voordelen van beveiligingscamera Google Home?

- Je kunt de beveiligingscamera bedienen met je stem

- Je kunt meerdere slimme apparaten aansluiten

- Je kunt beveiligingscamera's van andere merken aan elkaar koppelen

- Je kunt routines instellen met beveiligingscamera Google Home. Zo bepaal je zelf wanneer de beveiliging aan of uit moet!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Tips om motorfiets diefstal te voorkomen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden