Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Beveiligingscamera koppelen met smartphone

Beveiligingscamera koppelen met smartphone

Wil je altijd en overal kunnen zien wat er thuis of op het werk gebeurt? Dan is een beveiligingscamera met verbinding naar je smartphone de oplossing voor jou! In dit artikel leggen we uit hoe je zo'n beveiligingscamera aansluit op je telefoon, zodat je live mee kunt kijken.

 

Welke beveiligingscamera wil je koppelen?

Eerst moet je natuurlijk bepalen welke beveiligingscamera je wilt kopen. Als je besluit om een beveiligingscamera aan te schaffen, dan heb je de keuze uit verschillende modellen. Er zijn beveiligingscamera's met bewegingsdetectie, nachtzicht en wifi-verbinding. Als je al een beveiligingscamera hebt, dan is het mogelijk om die te koppelen aan je smartphone door middel van een app.

 

Meerdere manieren om jouw woning of kantoor te beveiligen

Naast beveiligingscamera's zijn er ook nog andere manieren om je woning of kantoor beter te beveiligen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan bewakingscamera's of beveiligingsalarminstallaties.

 

Een beveiligingscamera met wifi of kabel?

Als je een beveiligingscamera met wifi-verbinding koopt, dan heb je vaak de mogelijkheid om die camera te koppelen aan je smartphone. Je kunt dan live meekijken en op afstand bedienen. Daarnaast is het mogelijk om opnamen van de beveiligingscamera te bekijken. Je kunt de beelden opslaan op je telefoon of ze delen met anderen.

 

Beveiligingscamera koppelen met smartphone

Het aansluiten van een beveiligingscamera op je smartphone is relatief eenvoudig. Je hebt hiervoor alleen de beveiligingscamera, je telefoon en een app nodig. De beveiligingscamera wordt vaak geleverd met een cd of dvd waarop de benodigde software staat. Nadat je de beveiligingscamera hebt aangesloten op je telefoon, kun je deze app openen. Daarna volg je de instructies op het scherm om de beveiligingscamera te configureren.

 

Beveiligingscamera koppelen aan bewakingssysteem

Het is ook mogelijk om beveiligingscamera's te koppelen aan bewakingssystemen. In dat geval wordt de beveiligingscamera aangesloten op een centraal bewakingssysteem en kun je live meekijken vanaf je telefoon of computer. Je hebt dan altijd en overal toegang tot de beveiligingsbeelden.

 

Beveiligingscamera met bewegingsdetectie

Als je een beveiligingscamera met bewegingsdetectie wilt kopen, dan is het belangrijk om te weten op welke afstand deze camera kan detecteren. Sommige beveiligingscamera's hebben een bewegingsdetectie tot wel tien meter. Wanneer er dan beweging is, zal je een melding ontvangen op jouw smartphone. Daarnaast is het belangrijk om na te gaan of de beveiligingscamera ook in het donker kan functioneren. Veel beveiligingscamera's beschikken over een nachtzichtmodus.

 

Dahua Oem 4Mp Ip Beveiligingscamera Met Ingebouwde Microfoon En Bewegingsdetectie

Dahua Oem 4Mp Ip Beveiligingscamera Met Ingebouwde Microfoon En Bewegingsdetectie - Security Thuis

Specificaties

  • 4 Megapixel (2688x1520) 2K beveiligingscamera
  • 2.8mm lens met 120 graden kijkhoek
  • Weerbestendig IP67
  • Ingebouwde microfoon
  • 50 meter sterrenlicht nachtzicht
  • VCA (personen en voertuigen)

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden