Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Beveiligingscamera met alarm

Beveiligingscamera met alarm

Beveiligingscamera met alarm is een belangrijke beveiliging voor je huis. Je wilt natuurlijk dat alles goed beveiligd is tegen inbrekers, en daarvoor zijn beveiligingscamera's met alarm de perfecte oplossing! Deze camera's zorgen ervoor dat je direct op de hoogte bent van eventuele inbraken, en dat je snel kunt handelen.

Daarnaast zorgen beveiligingscamera's met alarm ervoor dat inbrekers afgeschrikt worden, en dat ze niet weten waar ze precies naar moeten zoeken. Beveilig je huis goed met beveiligingscamera's met alarm, en voel je veiliger!

 

Hoe werkt een beveiligingscamera met alarm?

Een beveiligingscamera met alarm werkt heel eenvoudig. Je bevestigt de camera aan je huis, en deze gaat direct aan als er beweging wordt gedetecteerd. De camera zorgt ervoor dat je direct op de hoogte bent van eventuele inbraken, en dat je snel kunt handelen.

 

Safire 12Mp Fisheye Camera Met Audio Alarm En Ingebouwde Microfoon

Safire 12Mp Fisheye Camera Met Audio Alarm En Ingebouwde Microfoon

Specificaties

  • Safire IP netwerk fisheye camera
  • 12MP (4000×3000 pixels) resolutie
  • 1.29mm fisheye lens (180° kijkhoek)
  • MicroSD kaart slot (max 256GB)
  • Alarm 1 in 1 out, audio 1 in 1 out, ingebouwde microfoon
  • IP67, IK10, PoE

 

Kan ik de beveiligingscamera met alarm verbinden met een app?

Jazeker, beveiligingscamera's met alarm kunnen vaak verbonden worden met een app. Deze app zorgt ervoor dat je direct op de hoogte bent van eventuele inbraken, en dat je ook live mee kunt kijken. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er in en rondom je huis gebeurt!

 

Kan ik meerdere beveiligingscamera's met alarm plaatsen?

Je kunt meerdere beveiligingscamera's met alarm plaatsen, zolang je genoeg ruimte hebt. Beveiligingscamera's met alarm werken namelijk op beweging, en daarom is het belangrijk dat er voldoende ruimte is om beweging te detecteren.

 

Wat is het verschil tussen beveiligingscamera's met alarm en beveiligingscamera's zonder alarm?

Beveiligingscamera's met alarm zijn beter beveiligd dan beveiligingscamera's zonder alarm. Beveiligingscamera's met alarm gaan direct aan als er beweging wordt gedetecteerd, en deze camera's kunnen vaak verbonden worden met een app.

Beveiligingscamera's zonder alarm gaan niet direct aan als er beweging wordt gedetecteerd. Deze camera's zijn alleen beveiligd tegen inbraken, en niet tegen andere vormen van beveiliging.

 

Kan ik via de app beveiligingscamera beelden opnemen en opslaan?

Jazeker, beveiligingscamera's met alarm kunnen vaak verbonden worden met een app. Daarnaast kun je beveiligingscamera beelden opnemen en opslaan, zodat je altijd een bewijs hebt als er iets gebeurt. Zo ben je altijd beter beveiligd!

 

Wat zijn de voordelen van beveiligingscamera's met alarm?

De voordelen van een beveiligingscamera met alarm:

- Je bent direct op de hoogte van eventuele inbraken

- Je kunt snel handelen

- Inbrekers worden afgeschrikt

- Je kunt live meekijken met de beveiligingscamera's

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden