Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Beveiligingscamera met audio

Beveiligingscamera met audio

Wilt u beveiligingscamera's met audio kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren verschillende beveiligingscamera's van hoge kwaliteit, die voorzien zijn van een audio-functie. Hierdoor kunt u altijd en overal beveiligingsbeelden bekijken én horen wat er in de ruimte gebeurt waar de camera is geplaatst.

 

Hoe werkt een beveiligingscamera met audio?

Een beveiligingscamera met audio maakt gebruik van een microfoon om geluid op te nemen. Dit geluid wordt dan digitaal verwerkt en bewaard in de camera. De beveiligingsbeelden die de camera opneemt, kunnen dan gekoppeld worden aan het geluid. Dit betekent dat u niet alleen beveiligingsbeelden kunt bekijken, maar ook het geluid kunt afspelen. Dit is erg handig wanneer u beveiligingsbeelden wilt bekijken van een bepaalde gebeurtenis, bijvoorbeeld een inbraak.

 

Waarom zou u kiezen voor beveiligingscamera's met audio?

Beveiligingscamera's met audio zijn erg handig wanneer u beveiligingsbeelden wilt bekijken van een bepaalde gebeurtenis, bijvoorbeeld een inbraak. Het geluid geeft u namelijk extra informatie over wat er precies aan de hand is. Daarnaast kunt u met beveiligingscamera's met audio ook bepaalde geluiden opnemen, zoals het geluid van een inbreker die rondom uw huis sluipt. Dit kan erg handig zijn wanneer u aangifte wilt doen bij de politie.

 

Kun je een beveiligingscamera met audio binnen en buiten plaatsen?

Ja, beveiligingscamera's met audio kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Houd er wel rekening mee dat de geluidsopname minder goed werkt wanneer de camera buiten geplaatst wordt, omdat er veel omgevingsgeluid is. Wanneer u de beveiligingscamera met audio binnen plaatst, is het belangrijk dat de microfoon niet wordt geblokkeerd door meubels of andere objecten.

 

Let op de IP rating als je een beveiligingscamera met audio buiten gaat plaatsen

De IP rating geeft aan hoe water- en stofbestendig een beveiligingscamera is. Wanneer u de beveiligingscamera met audio buiten wilt plaatsen, is het belangrijk dat de camera een hoge IP rating heeft. Dit betekent dat de camera bestand is tegen stof en water, waardoor de kans op schade aan de camera veel smaller is.

 

Hoe kan ik beveiligingscamera's met audio kopen?

U kunt beveiligingscamera's met audio bij ons online bestellen. Wij leveren verschillende beveiligingscamera's van hoge kwaliteit, die voorzien zijn van een audio-functie. Wanneer u vragen heeft over beveiligingscamera's met audio, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden