Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Beveiligingscamera met bewegingssensor

Beveiligingscamera met bewegingssensor

Beveiligingscamera's zijn tegenwoordig onmisbaar in ieder huishouden. Ze bieden een hoge graad van beveiliging en zorgen ervoor dat je altijd weet wat er thuis gebeurt, ook al ben je zelf niet aanwezig. Er bestaan verschillende soorten beveiligingscamera's, maar de beveiligingscamera met bewegingssensor is misschien wel de meest efficiënte variant. Deze camera gaat pas aan wanneer er beweging wordt gedetecteerd en geeft dus alleen beelden door wanneer er iets aan de hand is. Dit maakt het bewakingssysteem een stuk effectiever, want je hoeft niet te wachten tot er iemand in beeld komt om te weten dat er iets aan de hand is.

 

Beveiligingscamera met bewegingssensor is een betrouwbare beveiliging

Een beveiligingscamera met bewegingssensor is dus ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare beveiliging voor hun huis. Zeker in tijden waarin inbraken steeds vaker voorkomen, is het fijn om te weten dat je huis goed beveiligd is. Bovendien zijn beveiligingscamera's steeds beter en makkelijker te gebruiken, dus er is eigenlijk geen reden meer om er niet eentje aan te schaffen. Dus als je op zoek bent naar een beveiligingscamera, kies dan voor een beveiligingscamera met bewegingssensor!

 

Hoe werkt een bewegingssensor?

Een bewegingssensor is eigenlijk heel simpel. Het detecteert beweging in een bepaalde ruimte en geeft dan een seintje aan de beveiligingscamera. De camera gaat dan automatisch aan en start met het opnemen van beelden. Dit betekent dus dat je alleen beelden krijgt wanneer er beweging is, en niet wanneer alles stil is.

 

Kan ik een beveiligingscamera met bewegingssensor koppelen met een app?

Ja, dat is mogelijk! Tegenwoordig zijn beveiligingscamera's steeds meer geïntegreerd met slimme technologieën. Dit betekent dat je ze kunt koppelen met een app, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot de beelden van je beveiligingscamera. Handig als je even snel wilt checken of alles thuis nog in orde is!

 

Samsung Qnd-7080rp samsung ip dome camera dc auto iris micro sd (128gb)

Samsung Qnd-7080rp samsung ip dome camera dc auto iris micro sd (128gb) - Security Thuis

Specificaties

- Max. Resolutie van 4M
- 2.8 ~ 12mm (4.3 x) gemotoriseerde varifocale lens
- Max. 20fps@4M resoluties, Max. 30fps@2M resoluties
- H.265, H.264, MJPEG codec ondersteund
- Bewegings-detectie, knoeien, Defocus detectie
- Micro SD (128GB) geheugenslot, PoE / 12V DC
- IR zichtbaar lengte 20m
- Hal weergave ondersteuning
- LDC ondersteuning (correctie Lens vervorming)

 

Kan ik meerdere beveiligingscamera's met bewegingssensor plaatsen?

Ja, je kunt meerdere beveiligingscamera's met bewegingssensor plaatsen. Dit is handig als je verschillende ruimtes in huis wilt beveiligen, of als je een groot huis hebt met verschillende vertrekken. Zo weet je altijd waar er beweging is en kun je snel reageren wanneer er iets aan de hand is.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden