Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Beveiligingscamera met geluid

Beveiligingscamera met geluid

Informatie over een beveiligingscamera met geluid. Wat zijn de mogelijkheden? Waar moet je op letten bij het kopen van zo'n camera? Wat is de beste keuze voor jouw situatie? Lees hier alles over beveiligingscamera's met geluid!

 

Extra beveiliging

Een beveiligingscamera met geluid is een goede optie als je op zoek bent naar extra beveiliging voor je huis of bedrijf. Deze camera's hebben namelijk de mogelijkheid om geluid op te nemen. Dit kan erg handig zijn als je bijvoorbeeld een beveiligingscamera zoekt die je in kunt zetten in de buurt van je voordeur. Op die manier weet je zeker dat je ook hoort wanneer iemand aanbelt.

 

Verschillende soorten beveiligingscamera's met geluid

Er zijn verschillende soorten beveiligingscamera's met geluid. Bijvoorbeeld camera's met een microfoon en speaker, of camera's die in staat zijn om geluid te analyseren. Het is daarom belangrijk dat je goed weet wat je wilt voordat je een camera koopt.

 

Beveiligingscamera's met een terug praat functie

Een beveiligingscamera met geluid is ook vaak uitgerust met een terug praat functie. Dit houdt in dat je kunt praten met de persoon die voor de camera staat. Deze functie kan erg handig zijn als je bijvoorbeeld een beveiligingscamera hebt geplaatst in de buurt van je voordeur. Op die manier kun je de persoon die aanbelt direct vertellen dat je thuis bent en hem of haar laat wachten tot je de deur open doet.

 

Dahua Dh-Sd2A500-Gn Pt Beveiligingscamera Met 5Mp En 2-Weg Audio

Dahua Dh-Sd2A500-Gn Pt Beveiligingscamera Met 5Mp En 2-Weg Audio

Specificaties

  • Dahua IP PT (Pan/Tilt) bewakingscamera
  • 2-weg audio (speaker en microfoon)
  • Tripwire
  • Indringing
  • Kan menselijke vormen herkennen

 

Waar moet je rekening mee houden?

Als je een beveiligingscamera met geluid wilt kopen, is het belangrijk dat je rekening houdt met de volgende zaken:

- Het type geluid: wil je alleen geluid opnemen, of ook geluid analyseren?

- De kwaliteit van het geluid: is de audio helder genoeg om iemand te herkennen?

- De opslagcapaciteit: hoeveel geluid kan de camera opslaan voordat deze vol is?

- De prijs: beveiligingscamera's met geluid zijn vaak iets duurder dan normale camera's. Kijk dus goed naar je budget voordat je een keuze maakt.

 

Als je alle bovenstaande punten in gedachten houdt, is het vaak niet moeilijk om een beveiligingscamera met geluid te kiezen. Neem contact op met een specialist als je nog vragen hebt over deze camera's!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden