Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Beveiligingscamera met nachtzicht

Beveiligingscamera met nachtzicht

Beveiligingscamera's zijn tegenwoordig onmisbaar in ieder huishouden. Ze bieden de bewoner een veilig gevoel en voorkomen inbrekers. Maar wat nou als je beveiligingscamera's wilt plaatsen in situaties waar het donker is? Dan heb je een beveiligingscamera met nachtzicht nodig! Deze camera's zijn speciaal gericht op het filmen in het donker, en bieden daardoor uitkomst voor beveiliging op plekken waar het licht ontbreekt.

 

Hoe werkt nachtzicht?

Nachtzicht werkt door middel van infrarood licht. Dit licht wordt niet zichtbaar voor het menselijk oog, maar wel voor de beveiligingscamera. Hierdoor kan de beveiligingscamera in het donker beelden opnemen, wat essentieel is in bepaalde situaties.

 

Zwart-wit en kleurnachtzicht

Er zijn beveiligingscamera's met nachtzicht verkrijgbaar in twee varianten: zwart-wit en kleurnachtzicht. Zwart-wit nachtzicht maakt gebruik van een infrarood lamp die alleen zwarte en witte beelden kan opnemen. Kleurnachtzicht maakt gebruik van een infrarood lamp die alle kleuren kan opnemen, waardoor het beeld beter en duidelijker is.

 

Welke beveiligingscamera's hebben nachtzicht?

Er zijn verschillende beveiligingscamera's met nachtzicht verkrijgbaar. Deze camera's verschillen in prijs en kwaliteit. Sommige beveiligingscamera's hebben een ingebouwde infrarood lamp, waardoor het nachtzicht beter is. Andere beveiligingscamera's moeten worden aangesloten op een infrarood lamp, die apart wordt geleverd.

 

Dahua Hdbw2241Rap Gemotoriseerde Lens Vandaalbestendig En 60M Nachtzicht

Dahua Hdbw2241Rap Gemotoriseerde Lens Vandaalbestendig En 60M Nachtzicht

Specificaties

  • Dahua 4-in-1 bewakingscamera
  • Resolutie van 2MP met Starlight nachtzicht tot 60m
  • 2.7 tot 13.5mm gemotoriseerde lens
  • Ingebouwde microfoon
  • Vandaalbestendig en weersbestendig

 

Hoe bepaal ik welke beveiligingscamera met nachtzicht geschikt is voor mij?

Om te bepalen of een beveiligingscamera met nachtzicht geschikt is voor jou, moet je bepaalde dingen afwegen. Bijvoorbeeld of de beveiligingscamera alleen overdag of ook 's nachts moet kunnen filmen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de prijs en de kwaliteit van de beveiligingscamera.

 

Kan ik een beveiligingscamera met nachtzicht ook in huis gebruiken?

Ja, beveiligingscamera's met nachtzicht zijn ook geschikt voor huiselijk gebruik. Bijvoorbeeld om bepaalde ruimtes in het donker te filmen. De beveiligingscamera's met nachtzicht zijn hier speciaal voor ontworpen. Ze bieden een goede kwaliteit en een scherpe prijs. Daarnaast zijn beveiligingscamera's met nachtzicht ook geschikt om bepaalde bezittingen in het donker te bewaken.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Op wat voor manieren krijgen beveiligingscamera's stroom?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden