Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Beveiligingscamera met scherm

Beveiligingscamera met scherm

Als je beveiliging voor je huis of bedrijf belangrijk vindt, dan is een beveiligingscamera met scherm een must. Deze camera's bieden namelijk veel voordelen vergeleken met traditionele beveiligingscamera's. In deze blog post lees je alles over beveiligingscamera's met scherm en waarom je er één wilt gebruiken!

 

Direct beelden mee kunnen kijken op het scherm

Een beveiligingscamera met scherm geeft je directe feedback op het beeld. Dit is vooral handig als je beveiliging draait rond de bewaking van een bepaalde ruimte. Door direct te kunnen zien wat er gebeurt, voorkom je dat ongewenste gasten het pand ongemerkt binnendringen.

 

Oem Draadloos Systeem Links, Rechts Beweegbare Camera's 5Mp Met Scherm

Oem Draadloos Systeem Links, Rechts Beweegbare Camera's 5Mp Met Scherm

Specificaties

  • Draadloze camera set met scherm 12inch
  • 5 megapixel resolutie
  • 2 weg audio (horen en spreken)
  • AI detectie alleen bij menselijke vormen
  • 30 meter nachtzicht
  • PAN camera's links, rechts draaibaar

 

Geen last meer van storingen

Beveiligingscamera's met scherm zijn beter bestand tegen storingen dan traditionele beveiligingscamera's. Dit komt doordat ze vaak een betere signaalsterkte hebben. Daarnaast is de kans op storingen ook kleiner omdat het beeld op het scherm wordt weergegeven in plaats van op een beveiligingscamera.

 

Nooit meer de bewakingsvideo's missen

Als je beveiliging draait rond de bewaking van een bepaalde ruimte, dan is het belangrijk dat je niet de bewakingsvideo's mist. Met een beveiligingscamera met scherm hoef je hier nooit meer bang voor te zijn. Deze camera's nemen namelijk op in hoge resolutie, waardoor je alle details duidelijk ziet.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden