Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Beveiligingscamera op accu buiten plaatsen

Beveiligingscamera op accu buiten plaatsen

Wilt u een beveiligingscamera die werkt op accu? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment Beveiliginscamera's die draadloos zijn en werken op accu. Zo kunt u altijd en overal beveiliging realiseren, ook als er geen stopcontact in de buurt is!

 

Hoe werkt een beveiligingscamera op accu?

Een beveiligingscamera op accu werkt heel eenvoudig. De beveiligingscamera wordt gevoed door een accu, waardoor deze zonder stroom kan werken. De beveiligingscamera op accu is daarom ideaal voor buiten, waar geen stopcontact in de buurt is.

 

Welke beveiligingscamera op accu?

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten beveiligingscamera's op accu. Zo hebben wij beveiligingscamera's met een bewegingssensor, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er om u heen gebeurt. Daarnaast hebben wij ook beveiligingscamera's met nachtzicht, zodat u ook 's nachts beveiliging kunt realiseren.

 

Hoe lang werkt de beveiligingscamera op accu buiten?

De beveiligingscamera op accu buiten werkt tot wel 12 uur lang. Zo kunt u altijd en overal beveiliging realiseren! Er zijn ook beveiligingscamera's waarbij de accu veel langer mee gaat. Welke je nodig hebt ligt volledig aan jouw wensen.

 

Waar moet je op letten bij een beveiligingscamera op accu die je buiten wilt plaatsen?

Bij het kiezen van een beveiligingscamera op accu is het belangrijk om rekening te houden met de locatie waar je de beveiligingscamera wilt plaatsen. Zo moet je ervoor zorgen dat de beveiligingscamera waterdicht is, zodat deze ook in regenachtige omstandigheden kan worden gebruikt. Daarnaast is het belangrijk om te kijken of de beveiligingscamera op accu een goede beeldkwaliteit heeft, zodat je altijd kunt zien wat er om je heen gebeurt.

 

Kan ik live meekijken met een beveiligingscamera op accu?

Ja, met een beveiligingscamera op accu kunt u live meekijken. Zo bent u altijd op de hoogte van wat er om u heen gebeurt. Daarnaast is het ook mogelijk om op afstand de beveiligingscamera te bedienen. Zo kunt u altijd beveiliging realiseren, ook als u zelf niet thuis bent!

 

Kan ik de beelden via de app opnemen en opslaan?

Ja, met de app van onze beveiligingscamera's kunt u de beelden direct opslaan op uw telefoon. Zo hebt u altijd bewijs van wat er om u heen gebeurt! Daarnaast is het ook mogelijk om live mee te kijken met de beveiligingscamera op accu. Zo bent u altijd op de hoogte van wat er om u heen gebeurt.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden