Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Beveiligingscamera op batterij

Beveiligingscamera op batterij

Een beveiligingscamera op batterij werkt heel anders dan een beveiligingscamera die wordt aangesloten op het stroomnet. Bij deze beveiligingscamera's is er geen netsnoer nodig, waardoor ze overal kunnen worden geplaatst. In dit artikel leggen we uit hoe zo'n beveiligingscamera op batterij werkt en wat de voor- en nadelen zijn.

 

Hoe werkt een beveiligingscamera op batterij?

Een beveiligingscamera op batterij werkt door middel van een accu. Deze accu zorgt ervoor dat de beveiligingscamera minimaal een paar uur kan blijven draaien. Sommige beveiligingscamera's hebben een accu die langer dan 12 uur meegaat. Dit betekent dat de beveiligingscamera op batterij ook geschikt is voor buitengebruik.

 

Safire 2mp wifi bodybox camera op batterij met intelligentie, audio, ajax compatibel, sd opslag

Safire 2mp wifi bodybox camera op batterij met intelligentie, audio, ajax compatibel, sd opslag - Security Thuis

Specificaties

  • Safire ip wifi batterij camera
  • Real pir detector
  • 1080p | H.264+ | 2.2mm vaste lens
  • Infra rood bereik tot 7.5m
  • Directionele audio | sd opslag
  • Safire app | Compatibel met alles van ajax

 

Beveiligingscamera op batterij geschikt voor binnen en buiten

Een beveiligingscamera op batterij is niet alleen geschikt voor buitengebruik, maar ook voor binnen. Ga je de beveiligingscamera buiten plaatsen let dan op dat deze beschermd is tegen verschillende weersomstandigheden. In de omschrijving van onze producten staat altijd aangegeven of deze geschikt is voor binnen of buiten.

 

Hoe vaak moet ik de batterij verwisselen va de beveiligingscamera?

De batterij van de beveiligingscamera hoeft niet vaak verwisseld te worden. De meeste beveiligingscamera's hebben een accu die langer dan 12 uur meegaat. We bieden zelfs een beveiligingscamera die een stand by tijd heeft van 3 jaar!

 

Het voordeel van een beveiligingscamera op batterij?

Het voordeel van een beveiligingscamera op batterij is dat deze overal kan worden geplaatst. Bij beveiligingscamera's die aangesloten zijn op het stroomnet, is er vaak een stopcontact nodig. Daarnaast hoeft er bij beveiligingscamera's op batterij niet geregeld worden opgeladen, wat bij beveiligingscamera's met een netsnoer wel het geval is.

 

Het nadeel van een beveiligingscamera op batterij?

Het nadeel van beveiligingscamera's op batterij is dat deze vaak minder scherp zijn dan beveiligingscamera's die aangesloten zijn op het netsnoer. Bovendien kunnen beveiligingscamera's op batterij minder goed tegen weersinvloeden dan beveiligingscamera's met een netsnoer. Deze beveiligingscamera's zijn dus minder geschikt voor buitengebruik.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden