Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Beveiligingscamera PoE buiten

Beveiligingscamera PoE buiten

Wilt u beveiligingscamera's buiten gebruiken? Lees dan verder! In dit artikel vertellen we alles over beveiligingscamera's PoE buiten. Wat is een PoE en hoe gebruik je deze? We leggen het u graag uit.

 

Hoe werkt een beveiligingscamera PoE buiten?

Een beveiligingscamera PoE buiten is een camera die werkt op Power over Ethernet. Dit betekent dat de camera wordt aangesloten op het netwerk via een netwerkkabel, in plaats van een voedingskabel. De voedingskabel wordt dan vervangen door een netwerkkabel. Dit is handig, omdat u dan geen aparte voeding meer hoeft aan te schaffen voor de beveiligingscamera.

 

Waar moet ik op letten voordat ik een beveiligingscamera PoE buiten koop?

Er zijn een aantal dingen waar u op moet letten voordat u een beveiligingscamera PoE buiten koopt. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de weersbestendigheid van de camera. Sommige beveiligingscamera's zijn beter bestand tegen regen of sneeuw dan andere. Daarnaast is het belangrijk om naar de resolutie van de camera te kijken. Deze moet voldoende hoog zijn, zodat u alle details van het terrein goed kunt zien. Ten slotte is het belangrijk om te kijken naar de beveiliging van de camera. Sommige beveiligingscamera's zijn beter beveiligd dan andere. Zo zijn er beveiligingscamera's met een wachtwoordbescherming, of met een beveiliging tegen diefstal.

 

Hoe installeer je een beveiligingscamera buiten op een PoE?

Het gebruik van beveiligingscamera's PoE buiten is heel eenvoudig. U sluit de camera aan op het netwerk en installeert de software. Vervolgens bekijkt u live beelden van de camera of maakt u opnames. Ook kunt u de beveiligingscamera's buiten gebruiken voor bewaking van uw pand.

 

Kan ik meerdere camera's aansluiten op een PoE?

U kunt meerdere beveiligingscamera's PoE buiten aansluiten op een PoE. Hiervoor heeft u wel een PoE-switch nodig. Deze switch zorgt ervoor dat alle camera's op het netwerk worden aangesloten. Zo beveiligt u uw pand met meerdere beveiligingscamera's PoE buiten.

 

Wat kan ik nog meer aansluiten op een PoE switch?

Naast beveiligingscamera's PoE buiten kunt u ook andere apparaten aansluiten op een PoE switch. Denk hierbij aan access points, netwerkapparatuur of printers. Zo maakt u uw netwerk compleet en heeft u alles binnen handbereik.

 

Kan ik nog steeds met de camera beelden meekijken als deze verbonden is aan een PoE switch?

Ja, u kunt nog steeds met de beveiligingscamera beelden meekijken als deze verbonden is aan een PoE switch. Hiervoor heeft u wel een beveiligd netwerk nodig. Zo beveiligt u zich tegen ongeoorloofd toegang tot uw beveiligingscamera's.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden