Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Beveiligingscamera zonder abonnement

Beveiligingscamera zonder abonnement

Als je een beveiligingscamera hebt, dan wil je natuurlijk dat deze optimaal werkt en dat je geen last hebt van onverwachte kosten. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een beveiligingscamera zonder abonnement. In dit blogartikel lees je waarom een beveiligingscamera met abonnement niet prettig is en wat de voordelen zijn van een beveiligingscamera zonder abonnement.

 

Een beveiligingscamera met abonnement is niet prettig

Als je kiest voor een beveiligingscamera met abonnement, dan ben je verplicht om een bepaalde periode te betalen. Dit betekent dat je een beveiligingscamera zonder abonnement niet nodig hebt, omdat je dan geen garantie hebt op beveiliging. Bovendien is een beveiligingscamera met abonnement duurder dan een beveiligingscamera zonder abonnement.

 

Wat is cloud opslag?

Als je kiest voor een beveiligingscamera zonder abonnement, dan heb je de mogelijkheid om cloud opslag te gebruiken. Dit betekent dat je de beelden van je beveiligingscamera online opslaat en dat je deze op elk moment kunt bekijken. Bovendien is cloud opslag veilig en ben je verzekerd tegen dataverlies.

 

Voordelen beveiligingscamera zonder abonnement

Een beveiligingscamera zonder abonnement heeft vele voordelen, waarvan de belangrijkste zijn: je bent niet verplicht om een bepaalde periode te betalen, je beveiliging is altijd up-to-date en de beveiligingscamera is goedkoper dan een beveiligingscamera met abonnement. Bovendien hoef je geen extra kosten te betalen voor de beveiligingssoftware.

 

Wat zit er in het abonnement van de beveiligingscamera?

Als je kiest voor een beveiligingscamera met abonnement, dan zit er meestal een beveiligingspakket bij. Dit betekent dat je de beveiligingscamera niet alleen kunt gebruiken om in te loggen op je beveiliging, maar dat je ook de beveiligingssoftware op je computer of mobiele telefoon kunt gebruiken.

 

Bij Security Thuis is dit niet het geval!

Wanneer je een beveiligingscamera via onze webshop besteld zit je nooit van aan onverwachte maandelijkse terugkerende kosten. Je kan bij ons kiezen voor installatieservice, dan komen wij netjes de beveiligingscamera's installeren. Hier zitten natuurlijk eenmalig installatiekosten aan verbonden maar dat is het.

Wanneer je geen installatieservice wilt bestel je de beveiligingscamera en kun je deze met een betaalmethode naar wens afrekenen.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden