Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Beveiligingscamera zonnepaneel

Beveiligingscamera zonnepaneel

Een beveiligingscamera met zonnepaneel is een goede keuze als je op zoek bent naar een energiezuinige beveiligingsoplossing. Deze beveiligingscamera's maken gebruik van zonne-energie om te functioneren, waardoor ze geen stroom nodig hebben van de elektriciteitsnetwerken. Hierdoor verbruiken ze veel minder energie en zijn ze milieuvriendelijker dan andere beveiligingscamera's. In deze blogpost vertellen we je meer over de voordelen van beveiligingscamera's met zonnepaneel.

 

Hoe werkt een beveiligingscamera zonnepaneel?

Een beveiligingscamera met zonnepaneel werkt heel eenvoudig. Het zonnepaneel zorgt ervoor dat de beveiligingscamera op zonne energie kan functioneren, waardoor je geen stroom van het elektriciteitsnetwerk nodig hebt. Dit betekent dat je beveiligingscamera altijd werkt

Ongeacht of het elektriciteitsnetwerk wel of niet beschikbaar is. De beveiligingscamera met zonnepaneel is dus een betrouwbare beveiligingsoplossing

 

Kan ik een beveiligingscamera zonnepaneel binnen plaatsen?

Ja, beveiligingscamera's met zonnepaneel kunnen ook binnen worden geplaatst. Het zonnepaneel van de beveiligingscamera haalt energie uit het daglicht, waardoor de beveiligingscamera altijd functioneert. De beveiligingscamera met zonnepaneel is dus ook een goede keuze voor beveiliging binnenshuis.

 

Is een beveiligingscamera zonnepaneel draadloos?

Ja, beveiligingscamera's met zonnepaneel zijn meestal draadloos. Dit betekent dat je de beveiligingscamera overal kunt plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft geen bekabeling aan te leggen, waardoor de beveiligingscamera eenvoudig te installeren is.

 

Safire Sf-Ipb035Cw 4G Camera Met Xl Zonnepaneel Extreem Lichtgevoelig Nachtzicht

Safire Sf-Ipb035Cw 4G Camera Met Xl Zonnepaneel Extreem Lichtgevoelig Nachtzicht

Specificaties

  • Safire 4G bullet bewakingscamera
  • Met XL zonnepaneel
  • Oplossing voor geen internet en geen stroom
  • Inclusief oplaadbare lithium batterijen
  • 4MP resolutie (2K)

 

Waarom is een beveiligingscamera zonnepaneel energiezuinig?

Beveiligingscamera's met zonnepaneel zijn energiezuiniger dan andere beveiligingscamera's, omdat ze geen stroom van het elektriciteitsnetwerk nodig hebben. De beveiligingscamera met zonnepaneel haalt zijn energie uit het daglicht, waardoor je beveiligingscamera altijd functioneert. Hierdoor verbruik je minder energie en maak je een groter beveiligingsrendement.

 

Voordelen beveiligingscamera zonnepaneel

Alle voordelen op een rij:

- De beveiligingscamera met zonnepaneel is energiezuiniger dan andere beveiligingscamera's.

- De beveiligingscamera met zonnepaneel werkt altijd, ongeacht of het elektriciteitsnetwerk wel of niet beschikbaar is.

- De beveiligingscamera met zonnepaneel is milieuvriendelijk.

- De beveiligingscamera met zonnepaneel is betrouwbaar.

 

Hoe installeer je een beveiligingscamera zonnepaneel?

Er zijn beveiligingscamera's met zonnepaneel die je zelf kunt installeren, maar het is altijd verstandig om een ervaren installateur in te schakelen. Deze kan je beveiligingscamera perfect plaatsen en aansluiten op het elektriciteitsnetwerk. Daarnaast kan de installateur ook advies geven over de juiste beveiligingscamera voor jouw situatie.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden