Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Brandalarm systeem

Brandalarm systeem

Een brandalarm is onmisbaar in ieder huis en bedrijf. Het detecteert op tijd rook en brand en op basis daarvan kun je snel actie ondernemen. In dit artikel leggen we uit hoe een brandalarm systeem werkt en de voordelen ervan!

 

Wat doet een brandalarm?

Een brandalarm systeem is een alarmsysteem dat je bedrijf of woning brandveilig maakt. Het brandalarm systeem bestaat uit brandmelders, rookmelders en ontruimingssignalering. De brandmelders detecteren brand en de rookmelders detecteren rook. Als er brand of rook wordt gedetecteerd, geven de brand- en rookmelders een signaal af waardoor het brandalarm wordt geactiveerd.

Het brandalarm zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk wordt geïnformeerd over de brand en dat je zo snel mogelijk kunt ontruimen. Het brandalarm systeem is erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. Je kunt het brandalarm systeem op verschillende manieren bedienen, bijvoorbeeld met een afstandsbediening of met je smartphone. brandalarm systeem is erg betrouwbaar en heeft veel voordelen. brandalarm systeem is de beste keuze als je je bedrijf of woning brandveilig wilt maken.

 

Ajax Witte Fireprotect Plus Brandalarm Met Rook En Koolstofoxide Sensor, Onafhankelijk Van Hub, Volledig Draadloos

Ajax Witte Fireprotect Plus Brandalarm Met Rook En Koolstofoxide Sensor, Onafhankelijk Van Hub, Volledig Draadloos - Security Thuis

Specificaties

- Volledig draadloos
- Registreert rook, scherpe temperatuur verschil en gevaarlijke CO-niveaus
- Kan onafhankelijk van Ajax Hub werken
- Waarschuwt voor gevaar door middel van een ingebouwde sirene
- Test onafhankelijk de rookkamer
- 4 jaar batterij levensduur

 

Op welke plekken moet je een brandalarm systeem plaatsen?

Je moet een brandalarm systeem plaatsen in elke ruimte waar brand kan ontstaan. Denk aan de keuken, de badkamer en de werkplaats. Ook in de gangen, op zolder en in overige kamers is het zeer verstandig om een brandalarm systeem te plaatsen.

 

Waarom is een brandalarm systeem belangrijk?

Een brandalarm systeem is belangrijk omdat het je bedrijf of woning brandveilig maakt. Het brandalarm systeem zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk wordt geïnformeerd over de brand en dat je zo snel mogelijk kunt ontruimen. Daarnaast is een brandalarm systeem erg betrouwbaar en heeft het veel voordelen. brandalarm systeem is de beste keuze als je je bedrijf of woning brandveilig wilt maken.

 

Wat zijn de voordelen van een brandalarm systeem?

Alle voordelen:

- Het brandalarm systeem is erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen.

- Je kunt het brandalarm systeem op verschillende manieren bedienen, bijvoorbeeld met een afstandsbediening of met je smartphone.

- brandalarm systeem is erg betrouwbaar.

- brandalarm systeem zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk wordt geïnformeerd over de brand.

- brandalarm systeem zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk kunt ontruimen.

- brandalarm systeem is de beste keuze als je je bedrijf of woning brandveilig wilt maken.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden