Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
camera systeem buiten met app

Camera systeem buiten met app

Het voordeel van een camera systeem buiten met app is dat je altijd verbonden bent met je camerasysteem. Je kunt live meekijken, op afstand bedienen en opnames terugkijken. Daarnaast hoef je geen computer of laptop aan te schaffen om toegang tot de beelden te hebben: alle informatie is direct toegankelijk via je mobiele telefoon of tablet. Wil je weten waarom een camera systeem buiten zo handig is? Lees dan snel verder!

 

Waarom een camera systeem buiten met app?

Een camera systeem buiten is ideaal voor het bewaken van je huis, tuin of bedrijfspand. Je kunt ermee inbrekers weren, achterhalen wie er rondhangt op jouw terrein en tijdig ingrijpen als er iets gebeurt. Een app maakt het gebruik van een camera systeem nog makkelijker, want je bent altijd en overal op de hoogte van wat er speelt. Let op: plaats je camerasysteem wel op een plek waar je goed zicht hebt, anders is het systeem niet optimaal te gebruiken.

 

Kiezen voor draadloos of met kabels?

Draadloos is vaak de beste optie, want je hebt geen last van kabels die in de weg hangen of die door buitenweer beschadigd kunnen raken. Een draadloos camerasysteem werkt op batterijen, dus je moet wel regelmatig controleren of de batterijen nog vol zijn. Als je kiest voor een bedrade versie, moet je er wel rekening mee houden dat de kabel niet in de weg mag liggen en dat het systeem beschermd moet zijn tegen weer en wind.

 

Hoeveel camera's heb ik nodig?

Dat hangt helemaal af van wat je wilt bewaken. Wil je alleen de voordeur in de gaten houden of wil je ook zicht hebben op de tuin of andere delen van het huis? Als je een groot terrein wilt bewaken, kun je het beste kiezen voor een camerasysteem met meerdere camera's. Je kunt ze dan strategisch plaatsen, zodat je overal optimaal zicht hebt.

 

Welk type beveiligingscamera kan ik het beste voor buiten gebruiken?

Er zijn veel verschillende types beveiligingscamera's op de markt. Welk type je kiest, hangt af van wat voor jou belangrijk is. Zoek je een goedkope camera? Kies dan voor een analoge camera. Wil je een krachtige camera met veel opties? Dan is een IP-camera misschien iets voor jou. Een andere optie is een BNC-camera, die geschikt is voor surveillance in het donker. Kortom: er is genoeg keuze!

 

Wat voor resolutie heb ik nodig voor mij camera systeem buiten met app?

De resolutie is een belangrijke factor als je een beveiligingscamera gaat aanschaffen. Hoe hoger de resolutie, hoe scherper het beeld. Als je een camerasysteem wilt gebruiken voor het bewaken van je huis of tuin, is een resolutie van minimaal 720p aan te raden. Heb je een groot terrein dat je wilt beveiligen? Dan kun je kiezen voor een camera met 1080p-resolutie. Dit geeft je nog meer zicht op wat er speelt.

 

Hoe installeer ik de app voor mijn camera systeem buiten?

De app is heel eenvoudig te installeren. Ga naar de website van het camerasysteem en download de app op je telefoon of tablet. Volg vervolgens de aanwijzingen op het scherm om de app te configureren en maak een account aan. Als je dat gedaan hebt, kun je inloggen en direct aan de slag!

 

Kan ik een camera systeem buiten met app zelf installeren?

Ja, dat is mogelijk. Als je handig bent en weet hoe je een camerasysteem moet aansluiten, kun je het systeem zelf installeren. Wil je liever niet met elektriciteit werken of ben je onzeker over je eigen kunnen? Dan is het verstandig om een professional in te schakelen. Hij of zij weet precies wat er nodig is en kan het systeem voor je aansluiten. Zo weet je zeker dat alles goed werkt en ben je verzekerd van een optimale werking.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces. 

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Wat is een PIR detector?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden