Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Camerabewaking hoeft niet duur te zijn

Camerabewaking hoeft niet duur te zijn

Camerabewaking is een belangrijke maatregel om de veiligheid van je bedrijf of huis te waarborgen. Maar wat als je niet veel geld hebt om camera's aan te schaffen? Geen probleem! Er zijn genoeg mogelijkheden om goedkope camerabewaking te realiseren. In dit artikel vertellen we je meer over de mogelijkheden en laten we zien dat camerabewaking niet duur hoeft te zijn!

 

Er zijn twee manieren om goedkope camerabewaking te realiseren. Je kunt kiezen voor draadloze of bekabelde camera's. Draadloze camera's zijn eenvoudig te installeren en verplaatsen, maar ze zijn wel afhankelijk van een sterk wifi-signaal. Bekabelde camera's zijn wat duurder, maar je hebt geen last van een slecht wifi-signaal.

 

Als je kiest voor bekabelde camera's, moet je natuurlijk wel even de juiste bekabeling aanleggen. Dit is een klusje waar je zelf wel even mee aan de slag kunt gaan, maar je kunt ook een professional inschakelen.

 

Een andere mogelijkheid om goedkope camerabewaking te realiseren is door gebruik te maken van IP-camera's. IP-camera's zijn netwerkgebaseerde camera's die beeld en geluid via het internet doorsturen. Je sluit ze gewoon aan op je router en je kunt ze via een app of webinterface bekijken. IP-camera's zijn wat duurder dan gewone camera's, maar je hebt wel de mogelijkheid om ze overal ter wereld te bekijken.

 

Als je nog wat extra geld over hebt, kun je ook kiezen voor een DVR-systeem. Dit is een digitale videorecorder waarmee je beelden van alle camera's opneemt. Zo heb je altijd een back-up van alle beelden en kun je gemakkelijk terugspoelen als er iets gebeurt. DVR-systemen zijn te koop vanaf ongeveer €200.

 

Camerabewaking hoeft dus helemaal niet duur te zijn! Er zijn genoeg goedkope mogelijkheden om je bedrijf of huis veilig te maken. Wees wel voorzichtig met het kiezen van de juiste camera's, want de prijs is niet alles! Kies bijvoorbeeld altijd voor een camera met goede beeldkwaliteit en een goede nachtzicht functie. Zo weet je zeker dat je altijd alles in de gaten kunt houden!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden