Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
CCTV camera slecht beeld? Lees hier wat je eraan kunt doen

CCTV camera slecht beeld? Lees hier wat je eraan kunt doen!

CCTV camera's zijn tegenwoordig overal te vinden. Ze worden steeds populairder vanwege de veiligheid die ze bieden. Maar wat als het beeld slecht is? Dan kan dat heel vervelend zijn. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om het beeld te verbeteren. We vertellen je er alles over in dit blog artikel!

 

Wat is CCTV?

CCTV staat voor Closed Circuit Television. Dit betekent dat er een gesloten circuit is tussen de camera en de tv of monitor waarop het beeld wordt weergegeven. CCTV-camera's zijn meestal bekabeld, maar kunnen ook draadloos zijn. CCTV-camera's worden steeds vaker gebruikt, omdat ze een goede manier zijn om je huis of bedrijf te beveiligen.

 

CCTV camera slecht beeld, wat kun je doen?

Hieronder een aantal oorzaken van een slecht CCTV beeld en wat je eraan kunt doen om dit te verhelpen:

- Zorg ervoor dat de camera goed is geïnstalleerd. Als de camera niet goed is geïnstalleerd, kan dit het beeld negatief beïnvloeden. Zorg ervoor dat de camera op de juiste plek staat en dat alle kabels goed zijn aangesloten.

- De verlichting kan ook een rol spelen in het beeld. Als er niet genoeg licht is, kan dit leiden tot een slecht beeld. Zorg ervoor dat de camera in een goed verlichte ruimte staat.

- Soms kan het beeld ook slecht zijn vanwege de lens. Als de camera een slechte lens heeft, kan dit leiden tot een wazig of onduidelijk beeld. Zorg ervoor dat je een camera met een goede lens aanschaft.

 

Schakel een professional in om te kijken naar het probleem

Als je CCTV camera slecht beeld geeft, is het verstandig om een professional in te schakelen. Er kan namelijk iets mis zijn met de camera zelf of met de manier waarop hij is geïnstalleerd. Een professional weet precies wat er aan de hand is en kan je helpen om het probleem op te lossen. CCTV-camera's zijn niet goedkoop, dus je wilt natuurlijk wel dat ze goed werken!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden