Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Complete checklist voor veiligheid en beveiliging in huis

Complete checklist voor veiligheid en beveiliging in huis

Veiligheid en beveiliging zijn erg belangrijk in huis. Je wilt natuurlijk niet dat er ongewenste gasten in je huis komen of dat iemand je spullen steelt. Daarom is het verstandig om een checklist te maken, zodat je weet wat je allemaal moet doen om veilig en beveiligd thuis te wonen. In dit artikel geven wij je een compleet overzicht van alle maatregelen die je kunt nemen!

 

Waarom is veiligheid en beveiliging van jouw huis belangrijk?

Veiligheid en beveiliging van je huis is heel belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat er ongewenste gasten in je huis komen of dat iemand je spullen steelt. Daarom is het verstandig om een checklist te maken, zodat je weet wat je allemaal moet doen om veilig en beveiligd thuis te wonen. In dit artikel geven wij je een compleet overzicht van alle maatregelen die je kunt nemen.

 

Checklist!

Bekijk hier onze checklist:

- Zorg ervoor dat alle ramen en deuren goed gesloten zijn wanneer je het huis verlaat.

- Zet een alarm of beveiligingssysteem in huis, zodat je weet dat er geen ongewenste gasten binnen komen.

- Laat geen waardevolle spullen zoals laptops, tablets of sieraden liggen wanneer je niet thuis bent.

- Maak een lijst van alle belangrijke telefoonnummers (bijvoorbeeld van de politie, brandweer of ambulance) en zorg dat iedereen in huis deze weet.

- Zorg ervoor dat er altijd iemand thuis is wanneer je het huis verlaat, zodat er niemand ongezien binnen kan komen.

- Laat nooit iemand die je niet kent toe in huis, ook al lijkt die persoon aardig.

- Vertrouw je buurman of buurvrouw met een sleutel van jouw huis, zodat ze bijvoorbeeld op jouw hond kunnen passen wanneer je er niet bent.

- Maak regelmatig een backup van al jouw belangrijke gegevens (foto’s, bestanden, contactpersonen), zodat je deze niet kwijtraakt wanneer er iets met je telefoon of computer gebeurt.

- Wees voorzichtig met het openbaar delen van jouw persoonlijke gegevens op social media of andere websites. Denk bijvoorbeeld goed na voordat je jouw adres of telefoonnummer online plaatst.

 

Daarnaast is het gebruik van beveiligingscamera's ook zeer effectief voor het beveiligen van jouw woning!

 

Volg deze checklist en je weet zeker dat jij en je huis veilig zijn! Heb jij nog aanvullingen voor onze lijst? Laat het ons dan weten in de comments! bedankt voor het lezen! :)

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden