Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Creatieve manieren om werknemers te betrappen op winkeldiefstal

Creatieve manieren om werknemers te betrappen op winkeldiefstal

In dit artikel leest u over verschillende creatieve manieren om werknemers te betrappen op winkeldiefstal. Winkeldiefstal kost bedrijven jaarlijks veel geld, en daarom is het belangrijk om er zo veel mogelijk voor te zorgen dat dit wordt voorkomen. In dit artikel bespreken we een aantal tips die u kunnen helpen bij het voorkomen van winkeldiefstal door uw personeel.

 

- Zet een bewakingscamera op in de winkel. Dit is misschien wel de meest voor de hand liggende manier, maar het blijkt dat veel bedrijven dit niet doen. Bewakingscamera's helpen niet alleen bij het vastleggen van diefstal, maar kunnen ook helpen bij het voorkomen ervan. Als uw werknemers weten dat er camera's aanwezig zijn, zullen ze minder snel geneigd zijn om iets te stelen.

 

- Houd een oogje in het zeil. Winkeldiefstal gebeurt vaak onder de neus van de werkgever, dus het is belangrijk dat u alert bent en let op eventuele verdachte activiteiten. Als u iets verdachts ziet, aarzel dan niet om er meteen iets over te zeggen aan uw werknemers.

 

- Maak gebruik van tag systems. Tag systems helpen bij het vastleggen van winkeldiefstal door middel van sensoren die aan kledingstukken worden bevestigd. De sensoren gaan af als het kledingstuk het winkelpand verlaat, waardoor u snel kunt reageren en de dader tegenhouden.

 

- Houd goed uw voorraad in de gaten. Dit is misschien wel de belangrijkste tip: houd goed in de gaten wat er in uw winkel aanwezig is. Als u weet wat u in voorraad heeft, kunt u makkelijker vaststellen wanneer er iets ontbreekt. Winkeldiefstal kan soms moeilijk te zien zijn, maar als u goed oplet kunt u er snel achter komen wanneer er iets verdwenen is.

 

Als u deze tips volgt, zult u merken dat het steeds makkelijker wordt om winkeldiefstal door uw personeel te voorkomen. Bedenk echter wel dat dit niet de enige manier is waarop dit kan gebeuren. Soms is het onmogelijk om iedere vorm van diefstal te voorkomen, maar als u alert bent en snel reageert kunt u in ieder geval veel schade voorkomen.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Waarom het goed is om een beveiligingscamera te vergelijken

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden