Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Dahua IP camera

Dahua IP camera

In deze blogpost vertellen we je alles over Dahua IP camera's. We leggen uit wat IP camera's zijn en waarom Dahua er één is die je niet mag missen. Daarnaast geven we je een korte introductie in de wereld van beveiligingscamera's, zodat je precies begrijpt waarom Dahua zo'n goede keuze is.

 

Het merk Dahua

Dahua is één van de meest toonaangevende fabrikanten op het gebied van beveiligingscamera's. Ze leveren een hoge kwaliteit en zijn erg betrouwbaar.

Dahua IP camera's bieden veel voordelen ten opzichte van andere beveiligingscamera's. Ze zijn compatibel met verschillende softwarepakketten, waardoor je ze eenvoudig kunt integreren in je bestaande beveiligingssysteem. Daarnaast zijn ze op afstand bedienbaar en kun je live bekijken en terugkijken. Dahua IP camera's leveren een hoge kwaliteit en zijn erg betrouwbaar. Kortom, Dahua IP camera's zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een goede beveiligingscamera.

 

Dahua Sd22404T-Gn-W-S2 4Mp Wifi Ip Bewakingscamera Met Gemotoriseerde Lens

Dahua Sd22404T-Gn-W-S2 4Mp Wifi Ip Bewakingscamera Met Gemotoriseerde Lens - Security Thuis

Specificaties

  • Mini IP WiFi bewakingscamera
  • 1/3 inch CMOS of 4MP
  • Drievoudige Stream
  • Resolution up to 4MP
  • 0.05 / 0.005 lux F1.6
  • 2.7 tot 11mm gemotoriseerde lens

 

Wat is een IP camera?

Een Dahua IP camera is een beveiligingscamera die verbonden is met het internet. Dit maakt de camera veel flexibeler dan een traditionele beveiligingscamera. Je kunt de camera op afstand bedienen, live bekijken en opnamen terugkijken. Dahua IP camera's zijn compatibel met veel verschillende beveiligingssoftwarepakketten.

 

Waar staat de term IP voor?

IP staat voor 'internet protocol'. Het is een standaard die wordt gebruikt voor het versturen van data over het internet. Dahua IP camera's werken op dit protocol en daarom kunnen ze verbonden worden met het internet.

 

Waarom beveiligingscamera's steeds populairder worden

Beveiligingscamera's worden gebruikt om onbevoegden te weren van voornamelijk openbare ruimtes. Ze kunnen ook worden ingezet voor privédoeleinden, zoals het bewaken van je huis of bedrijf. Beveiligingscamera's worden steeds populairder, omdat ze steeds goedkoper worden en er veel meer mogelijkheden zijn dan vroeger. Dahua is een van de beste keuzes op het gebied van beveiligingscamera's. Ze leveren camera's met een hoge kwaliteit, waar je veel plezier van zult hebben. Dahua is betrouwbaar en innovatief. Ben je op zoek naar een goede beveiligingscamera? Dan is Dahua zeker een merk waar je naar moet kijken!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden