Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
De juiste CCTV beveiligingscamera lens kopen

De juiste CCTV beveiligingscamera lens kopen

Lens bewakingscamera

Het is niet eenvoudig om een juiste type lens te bepalen voor jouw beveiligingscamera. Echter is dit zeer belangrijk om een gebied goed te kunnen beveiligen en alles goed op beeld te krijgen. Iedere lens heeft zijn eigen kijkhoek die van invloed is op het gebied van wat de camera vastlegt.

 

TIP: wij helpen graag met het bepalen van de juiste lens. Neem gemakkelijk contact met ons op via het contactformulier.

 

Type lenzen

Een beveiligingscamera kan verschillende kijkhoeken hebben en het kiezen van de juiste kijkhoek is dan ook zeer belangrijk. Om hier een goede keuze in te maken leggen we je graag uit welke soorten lenzen wij allemaal aanbieden. Op onze website staan beveiligingscamera’s met vaste en varifocale lenzen. Een vaste lens is niet aan te passen naar een andere kijkhoek en is vooraf ingesteld. Bij een varifocale lens heb je wel de mogelijkheid de kijkhoek zelf in te stellen binnen een bepaald bereik. Hoe groot het bereik is van de lens is terug te vinden in de beschrijving van de desbetreffende lens.


Gemotoriseerde lenzen & handmatig aanpasbare lenzen

Bij gemotoriseerde lenstypes kun je op afstand de kijkhoek aanpassen, hiervoor hoef je dan niet de camera los te maken of op de locatie aanwezig te zijn. Het besturen van de lens is mogelijk met de bijgeleverde software van de camera. Dit kan vervolgens worden ingesteld op je mobiele telefoon of recorder. Bij de handmatig aanpasbare lenzen kun je precies hetzelfde doen alleen moet je wel even de camera losmaken en dit zelf instellen.

Bestel hier gemakkelijk jouw CCTV beveiligingscamera lens


Security Thuis | Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden