Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Deur openen met intercom doe je zo

Deur openen met intercom doe je zo!

In deze blog post vertellen we je alles over het openen van de deur met de intercom. We bespreken de voordelen en de nadelen, en geven je handige tips om ervoor te zorgen dat je zo efficiënt mogelijk gebruik maakt van de intercom bij jouw woning of bedrijfspand.

 

Meer beveiliging thuis

Allereerst bespreken we de voordelen van de deur openen met de intercom. Eén van de grootste voordelen is dat het je de mogelijkheid geeft om te communiceren met iemand bij jouw deur voordat je de deur open doet. Dit is erg handig wanneer je verwacht dat iemand komt, bijvoorbeeld een bezorger of een vriend. Je hoeft niet naar beneden te lopen om de deur open te doen, en je weet ook meteen wie er aan de deur staat.

 

Dahua Oem Ip Video Intercom Voor Appartementen Met Gezichtsherkenning En Vingerafdruk

Dahua Oem Ip Video Intercom Voor Appartementen Met Gezichtsherkenning En Vingerafdruk - Security Thuis

Specificaties

  • IP video intercom voor appartementen
  • Gezichtsherkenning en vingerafdruk
  • 10 inch scherm en aanraaktoetsenbord
  • Meldingen via mobiele app
  • Toegang via mifare-code of kaart en/of vingerafdruk
  • Opbouwmontage

 

Extra beveiliging binnen bedrijven

Een ander voordeel van de deur openen met de intercom is dat het een extra beveiligingslaag toevoegt aan jouw woning of bedrijfspand. Wanneer je de deur open doet met de intercom, weet je zeker dat er iemand is die je kent en vertrouwt. Dit voorkomt ongewenste bezoekers of inbrekers, en geeft je dus meer veiligheid.

 

Hoe open je de deur?

Nu je de voordelen van de deur openen met de intercom kent, is het tijd om te bespreken hoe je de deur moet openen. Dit is erg eenvoudig, en je kunt het in slechts enkele stappen doen.

 

- Voordat je de deur opent, zorg je ervoor dat de intercom aan staat. Dit doe je door de knop in te drukken of door de app te openen.

- Wanneer iemand aanbelt, zie je dan ook meteen wie er aan de deur staat.

- Vervolgens druk je op de knop om de deur te openen. Wanneer je de deur opent, hoor je een geluid dat aangeeft dat de deur open is.

 

Je kunt de deur ook openen met de afstandsbediening. Dit is ideaal wanneer je bijvoorbeeld iemand komt ophalen van het vliegveld of de treinstation. Op deze manier hoef je niet naar beneden te lopen om de deur open te doen, en kun je de deur op afstand openen. In sommige gevallen is het ook mogelijk om dit via een app te doen.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden