Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Dit zijn goede beveiligingscamera's

Dit zijn goede beveiligingscamera's

Bewakingscamera merken

Er zijn veel verschillende merken beschikbaar en soms is het lastig te bepalen welk merk het beste is voor uw huis of bedrijf. De prijzen starten klein maar kunnen uitlopen tot duizenden euro’s.

Populaire merken

Populaire merken binnen de webshop van Security Thuis

- SST

-Safire

- Samsung

- Sony

- Bosch

- Dahua

- Hikvision

- Panasonic

Bekijk alle populaire camerabeveiliging merken!

 

SST CCTV merk

De SST bewakingscamera systemen zijn uniek en betrouwbaar voor een extreem lage prijs. Deze worden handgemaakt in Taiwan. Daarnaast worden SST systemen grondig getest, wel 3x voordat deze naar de klant toe gaat.

Uit ervaring kunnen we zeggen dat SST een super merk is wat goed kan concurreren tegen de bekende merken, maar dan voor een kleinere prijs.

Heeft u een project of een klant die niet teveel geld wilt besteden maar toch gebruik wilt maken van een a-merk betrouwbaar camerasysteem? Dan is SST een perfect alternatief die u op zijn minst 1x getest moet hebben.

Wij werken al 10 jaar met SST camera systemen. In 10 jaar tijd hebben wij al heel veel bekende populaire merken gezien, die binnen de garantie termijn van 2 tot 3 jaar al stuk gaan. Bij SST beveiligingscamera’s is dit totaal niet het geval. Wij hebben klanten die al 10 jaar gebruik maken van onze SST videosystemen en nog steeds werken.

Bekijk hier het merk SST

 

Dahua

Wanneer je een groter budget hebt raden wij een Dahua camera systeem aan. Daarbij zitten uitgebreide mogelijkheden, zeker met het gebruik van het intelligente systeem van Dahua. Ontvang real time alarm wanneer er beweging is, in de betaalde app van Dahua!

Bekijk hier het merk Dahua

 

Hikvision

Één van de marktleiders op dit moment met subliem beeldkwaliteit vooral bij nacht!

Bekijk hier het merk Hikvision

 

Security Thuis | Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden