Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Een draadloos intercom systeem kopen?

Een draadloos intercom systeem kopen?

Ben je op zoek naar een draadloos intercom systeem? In deze blog vertellen we meer over dit type intercom systeem.

 

Waarom een draadloos intercom systeem?

Een draadloos intercom systeem is gemakkelijk te installeren en je hebt geen kabels nodig. Dit maakt de installatie een stuk makkelijker en sommige kunnen daardoor de installatie zelf uitvoeren. 

 

Hoe betrouwbaar is een draadloos intercom systeem?

Wanneer je een intercom systeem gaat gebruiken voor grote appartementen complexen is een draadloos intercom systeem een uitdaging. Je moet er dan voor zorgen dat alle intercoms goed zijn verbonden met het draadloze netwerk en dat er verbinding blijft. Voor grote installaties komen er toch wel wat kabels aan te pas voor een goede werking van de intercom. Wanneer je naar je eigen woning kijkt is het makkelijker om een draadloos intercom systeem te installeren. Hier kun je makkelijk gebruik maken van je eigen draadloze netwerk en omdat het huis niet zo groot is als een appartementen complex zal de verbinding ook stabieler blijven. Een goede internetverbinding is wel belangrijk voor een goede werking van het apparaat.

 

Een draadloos intercom systeem kopen

Wanneer je een draadloos intercom systeem wilt kopen dan kom je binnen onze webshop uit op een video deurbel. Deze zijn gemakkelijk te installeren en kunnen op het draadloze netwerk worden verbonden. Deze kun je vervolgens verbinden met een app zodat je eventueel via die app kunt zien er er aanbelt. 

Bekijk hier al onze video deurbellen

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces. 

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

 

Security Thuis - Altijd Veilig

 

 

Vorig artikel Op wat voor manieren krijgen beveiligingscamera's stroom?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden