Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Draadloze camera in caravan plaatsen

Draadloze camera in caravan plaatsen

Heb je een caravan of camper en wil je draadloos kunnen filmen wat er allemaal gebeurt? Dan is een draadloze camera de oplossing voor jou. Je kunt de draadloze camera in de caravan plaatsen, zodat je overal live beeld van het interieur of de omgeving hebt. In dit artikel lees je alles over draadloze camera's en hun mogelijkheden.

 

Verschillende draadloze camera's

Allereerst is het belangrijk om te weten dat sommige draadloze camera's draadloos werken via een simkaart. Dit betekent dat je een draadloze camera met een simkaart moet aanschaffen die jouw draadloze signaal ontvangt. Andere draadloze camera's werken draadloos via een wifi-verbinding. Dit is handig als je bijvoorbeeld in een caravan wilt filmen die niet draadloos is aangesloten op het internet. Wifi-verbindingen zijn echter niet altijd even betrouwbaar, dus als je draadloos wilt filmen is het aan te raden om een draadloze camera met simkaart te kopen.

 

Batterij van draadloze camera

Een ander belangrijk punt om te weten is dat draadloze camera's vaak veel stroom verbruiken. Dit betekent dat je ze niet onbeperkt kunt gebruiken, maar dat je ze af en toe moet opladen. Sommige draadloze camera's hebben een externe batterij, maar de meeste draadloze camera's gebruiken een interne batterij. Als je draadloze camera veel stroom verbruikt, is het aan te raden om hem af en toe op te laden.

 

Hikvision 2mp ip wifi bodybox camera, 120 graden kijkhoek, sd opname, audio, smartphone gebruik, live meekijken

Hikvision 2mp ip wifi bodybox camera, 120 graden kijkhoek, sd opname, audio, smartphone gebruik, live meekijken - Security Thuis

Specificaties

  • Hikvision 2mp ip wifi camera
  • 1/2,8inch progressieve scan cmos
  • H.264/MJPEG compressie
  • 2,8mm vaste lens met 120 graden kijkhoek
  • Infrarood led met 5m zicht
  • Specifiek voor smartphone app IVMS 4500

 

Draadloze camera in caravan plaatsen

Je draadloze camera in de caravan plaatsen is eigenlijk heel simpel. De meeste draadloze camera's hebben een beugel waarmee je ze aan de muur of het plafond kunt bevestigen. Sommige draadloze camera's hebben ook een draad die je kunt aansluiten op een stopcontact, maar dit is niet altijd nodig. Als je draadloze camera werkt met een simkaart, moet je ervoor zorgen dat de simkaart in de draadloze camera zit. Als je draadloze camera werkt via wifi, moet je ervoor zorgen dat hij in de buurt van een draadloos internetpunt staat.

 

Kun je een draadloze camera buiten de caravan plaatsen?

Ja, je kunt een draadloze camera buiten de caravan plaatsen. Sommige draadloze camera's zijn waterdicht, dus je hoeft je geen zorgen te maken over weersomstandigheden. Andere draadloze camera's zijn niet waterdicht, dus je moet ze beschermen tegen regen en sneeuw.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden