Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Draadloze deurbel met camera

Draadloze deurbel met camera

Wil je weten of iemand voor de deur staat zonder dat je naar beneden hoeft te gaan? Of wil je kunnen zien wie er aanbelt voordat je open doet? Dan is een draadloze deurbel met camera perfect voor jou! In dit artikel vertellen we alles over draadloze deurbellen met camera en hoe ze werken.

 

Hoe werkt een draadloze deurbel met camera?

Een draadloze deurbel bestaat uit een ontvanger die je thuis bevestigt en een zender die je bij de voordeur plaatst. Wanneer iemand aanbelt, gaat de zender geluid maken en/of trillingen geven. De ontvanger in huis registreert dit en geeft een signaal aan je draadloze deurbel om het geluid harder of zachter te draaien.

Een draadloze deurbel met camera werkt precies zoals een gewone draadloze deurbel, alleen heeft deze ook een camera. De camera zorgt ervoor dat je vanaf je bank of vanaf je bed kunt zien wie er voor de deur staat. Ook kun je door middel van een draadloze verbinding live meekijken met wie je aan het praten bent. Handig als je niet thuis bent of als er iemand op bezoek is die je niet kent!

 

Uit welke componenten bestaat een draadloze deurbel met camera?

Een draadloze deurbel bestaat uit een ontvanger en een zender. De ontvanger wordt aan de binnenkant van je huis bevestigd, terwijl de zender buitenshuis wordt geplaatst. Wanneer iemand aanbelt, gaat de zender draadloos communiceren met de ontvanger en geeft dit door aan je telefoon of tablet. Je kunt dan direct zien wie er voor je deur staat!

Er bestaan draadloze deurbellen met camera's in alle soorten en maten. Zo zijn er draadloze deurbellen die je aan de muur kunt bevestigen, maar er zijn ook draadloze deurbellen die je kunt ophangen of neerzetten. Daarnaast zijn er draadloze deurbellen met verschillende resoluties. Kies je voor een draadloze deurbel met camera, dan kun je dus altijd rekenen op een goede beeldkwaliteit.

 

Welke draadloze deurbellen met camera zijn er?

Er zijn verschillende draadloze deurbellen met camera op de markt. Je hebt bijvoorbeeld draadloze deurbellen met een beeldscherm, zodat je het gezicht van de bezoeker goed kunt zien, maar je hebt ook draadloze deurbellen met camera die je via je mobiele telefoon of pc kunt bekijken. Welke draadloze deurbel met camera je ook kiest, zorg dat je er een hebt met infrarood. Deze zorgt ervoor dat je ook in het donker goed kunt zien wie er voor de deur staat.

 

 

Dahua Db10 Video Deurbel Om Van Te Voren Duidelijk Te Zien Wie Er Aanbelt

Dahua Db10 Video Deurbel security thuis

Specificaties

  • Video deurbel met wifi en batterijen
  • 5m PIR detector
  • 1/2.9 inch CMOS, 2MP
  • IR illumination of 5m
  • 1.9 mm lens
  • 2-weg audio

 

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een draadloze deurbel met camera?

Als je een draadloze deurbel met camera wilt kopen, moet je rekening houden met verschillende dingen. Ten eerste is het belangrijk om te kijken of de draadloze deurbel met camera geschikt is voor je woning. Sommige draadloze deurbellen werken alleen in combinatie met een bepaalde merk of type slot, terwijl andere draadloze deurbellen alleen werken met een bepaalde type deur. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken of de draadloze deurbel met camera geschikt is voor je telefoon of pc. Niet alle draadloze deurbellen met camera zijn geschikt voor alle apparaten.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Op wat voor manieren krijgen beveiligingscamera's stroom?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden