Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Draadloze deurintercom set met ingebouwde camera

Draadloze deurintercom set met ingebouwde camera

Wilt u meerdere deuren in huis toegang geven tot bezoekers? Of wilt u gemakkelijk kunnen zien wie er voor de deur staat? Dan is een draadloze deurintercom set met ingebouwde camera iets voor u! In dit artikel leggen we je graag uit wat zo'n set precies inhoudt en waar je op moet letten bij de aankoop ervan.

 

Waaruit bestaat een draadloze deurintercom set met ingebouwde camera?

Een draadloze deurintercom set met ingebouwde camera bestaat uit twee delen: een binnenunit en een buitenunit. De binnenunit is eigenlijk niets meer dan een intercomsysteem dat je aan de muur of de deurpost kan bevestigen. Deze unit is voorzien van een speaker en microfoon, waarmee je met je bezoeker kunt communiceren. Ook zit er vaak een display op, waarop je de beelden van de camera kunt bekijken. De buitenunit is de eigenlijke deurintercom en wordt geïnstalleerd naast de voordeur. Ook deze unit beschikt over een speaker en microfoon, zodat je met je bezoeker kunt praten, maar hier zit ook de camera ingebouwd.

 

Wat zijn de voordelen?

De voordelen van een draadloze deurintercom set met ingebouwde camera zijn legio. Ten eerste hoeft er geen bedrading door je muur of deurpost getrokken te worden, waardoor de installatie snel en eenvoudig is. Ten tweede kun je op afstand zien wie er voor de deur staat, wat erg handig is als je bijvoorbeeld niet thuis bent of in bad ligt. Ook kun je de deur op afstand openen, waardoor je niet eerst naar beneden hoeft te lopen om je bezoeker binnen te laten. En tot slot is het ook nog eens een stuk veiliger, aangezien potentiële inbrekers niet meer zomaar ongezien naar binnen kunnen stappen.

 

Kies voor een set met een goede camera

Als je op zoek bent naar een draadloze deurintercom set met ingebouwde camera, dan is het belangrijk om goed te letten op de afmetingen van de units. De binnenunit moet namelijk niet te groot zijn, omdat je deze toch aan de muur of deurpost wilt bevestigen. De buitenunit kan wat groter zijn, maar let er wel op dat deze niet te opvallend is, zodat potentiële inbrekers niet meteen weten wat er aan de hand is. Ook is het belangrijk om te kiezen voor een set met een goede camera, zodat je duidelijk beeld krijgt van wie er voor de deur staat.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Wat is een PIR detector?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden