Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Draadloze intercom voor in huis

Draadloze intercom voor in huis

Wil je graag een draadloze intercom voor in huis hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen je alles over draadloze intercoms en geven je handige tips om de beste keuze te maken. Lees snel verder om meer te weten te komen!

 

Draadloze intercom bij de voordeur

Als je een draadloze intercom voor in huis wilt kopen, is de draadloze intercom bij de voordeur misschien een goede optie. Deze intercoms zijn speciaal bedoeld om te communiceren tussen twee of meer locaties. Je kunt bijvoorbeeld de voordeur van je huis met de garage verbinden. Of je kunt een draadloze intercom voor in huis gebruiken om contact te houden met je kinderen terwijl ze boven aan het spelen zijn.

 

Met een draadloze intercom voor in huis weet je wie er aan de deur staat

Een draadloze intercom kan ook worden gebruikt om te controleren wie er aan de deur staat. Je kunt dan zien of het een bekende is of niet. Dit is vooral handig als je niemand thuis hebt en je toch wilt weten wie er voor de deur staat.

 

Ip Video-Intercomkit Met Geïntegreerde Wifi En Monitor, Ip-Interface En Ip65 Bescherming

Dahua Oem Ip Video-Intercomkit Met Geïntegreerde Wifi En Monitor, Ip-Interface En Ip65 Bescherming - Security Thuis

Specificaties

  • IP video-intercomkit met WiFi
  • Inclusief paneel en monitor
  • Bescherming IP65
  • Mifare kaartlezer
  • Mobiele app met P2P
  • Opbouwmontage

 

Draadloze intercoms zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen

Je kunt draadloze intercoms kopen in verschillende prijsklassen. De goedkopere draadloze intercoms zijn vaak geschikt voor thuisgebruik, terwijl de duurdere draadloze intercoms ook geschikt zijn voor bedrijven. Het is dus belangrijk om goed na te denken over wat je precies nodig hebt voordat je een draadloze intercom koopt.

 

Draadloze intercoms in een appartementen complex als toegangscontrole

Als je in een appartementen complex woont, is het misschien een goed idee om draadloze intercoms te gebruiken als toegangscontrole. Je kunt dan bijvoorbeeld controleren of iemand wel mag binnenkomen of niet. Dit is handig als je niet thuis bent en je toch wilt weten of er bezoekers zijn.

 

Laat een draadloze intercom voor in huis installeren door een professional!

Als je niet zeker weet of een draadloze intercom wel geschikt is voor jouw situatie, of als je de draadloze intercom liever door een professional laat installeren, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden