Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
draadloze ip camera op batterijen

Draadloze IP camera op batterijen

Wil je een draadloze ip camera die werkt op batterijen? Er zijn verschillende voordelen aan draadloze ip camera's die werken op batterijen. In deze blog post vertellen we je er alles over en geven we je een aantal tips voor het kopen van de juiste draadloze ip camera op batterijen.

 

3 voordelen van een draadloze IP camera op batterijen

Als je draadloos wilt gaan, dan is een draadloze ip camera op batterijen de beste optie. Er zijn verschillende redenen waarom dit zo is.

 1. Voordeel nummer één is dat je geen extra kabels hoeft aan te leggen. Je hoeft alleen maar de batterijen in de camera te doen en je bent klaar om te gaan.
 2. Voordeel nummer twee is dat draadloze ip camera's op batterijen meestal makkelijker te installeren zijn. Je hoeft niet alles aan te sluiten op je router of een andere externe bron van stroom.
 3. Voordeel nummer drie is dat draadloze ip camera's vaak veel draagbaarder zijn. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in gebieden waar geen stopcontacten beschikbaar zijn.

 

Hoe werkt een draadloze IP camera op batterijen?

Een draadloze ip camera op batterijen is eigenlijk niet veel anders dan een gewone draadloze ip camera. Het enige verschil is dat deze draadloze ip camera's werken op batterijen in plaats van een externe bron van stroom.

 

 

Safire 2mp wifi bodybox camera op batterij met intelligentie, audio, ajax compatibel, sd opslag

Safire 2mp wifi bodybox camera op batterij met intelligentie, audio, ajax compatibel, sd opslag - Security Thuis

Specificaties

 • Safire ip wifi batterij camera
 • Real pir detector
 • 1080p | H.264+ | 2.2mm vaste lens
 • Infra rood bereik tot 7.5m
 • Directionele audio | sd opslag
 • Safire app | Compatibel met alles van ajax

 

 

Waar kun je een draadloze ip camera op batterijen plaatsen?

Draadloze ip camera's op batterijen zijn ideaal voor gebruik in gebieden waar geen stopcontact beschikbaar is. Je kunt ze bijvoorbeeld plaatsen in een tuin, een garage of een andere ruimte waar je draadloos wilt gaan.

 

Hoe lang werkt een draadloze ip camera op batterijen?

Dit verschilt per merk en type draadloze ip camera. Sommige draadloze ip camera's kunnen tot wel een jaar op een set batterijen draaien, terwijl andere draadloze ip camera's slechts een paar maanden op een set batterij draaien. Het hangt dus echt af van het merk en type draadloze ip camera dat je kiest.

 

 

Oem Timelaps Camera Met 2Mp, Micro Sd Opslag En Wel 4 Verschillende Opname Modus

Oem Timelaps Camera Met 2Mp, Micro Sd Opslag En Wel 4 Verschillende Opname Modus

Specificaties

 • Timelaps camera met 2MP resolutie
 • Opname op Micro SD
 • Volledig draadloos, werkt op batterijen (AA)
 • Opname modus: Time Lapse, Step Video, Stop Motion, Still Photo
 • Ruime 120 graden kijkhoek

 

 

Hoe installeer je een draadloze ip camera op batterijen?

De installatie van een draadloze ip camera op batterijen is meestal makkelijker dan de installatie van een gewone draadloze ip camera. Je hoeft niet alles aan te sluiten op je router of een andere externe bron van stroom.

In plaats daarvan kun je gewoon de batterijen in de camera doen en dan de draadloze ip camera op een geschikte plek installeren.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden