Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Duurzaam beveiligen? Kies voor beveiligingscamera op zonne energie

Duurzaam beveiligen? Kies voor beveiligingscamera op zonne energie

Een beveiligingscamera op zonne energie is niet alleen duurzaam maar ook milieuvriendelijk. Wil je meer weten over dit type camera? Lees dan verder.

 

Het voordeel van een beveiligingscamera op zonne energie

Het zonnepaneel zorgt ervoor dat de camera voorzien is van stroom. Daarnaast werken de meeste camera's uit deze categorie met 3G of 4G. Om die reden kun je zonder dat je een wifi netwerk of stopcontact nodig hebt de camera plaatsen waar je wilt. Denk bijvoorbeeld aan grote oppervlaktes zoals bij boeren die hun dieren buiten hebben staan of groente en fruit aan het verbouwen zijn. Kortom dit type camera kun je ergens plaatsen waar geen stroom of wifi bereik beschikbaar is. 

 

Beveiligingscamera op zonne energie met 3G of 4G

De meeste camera's op zonne energie die wij bieden werken samen met een sim kaart. Het fijne is dat je de camera ergens plaatsen waar geen wifi bereik is. Het enige nadeel is, is dat je een sim kaartje moet aanschaffen in de vorm van een abonnement en dan vooral een met voldoende mb's. Deze plaats je in de camera en kun je deze vervolgens gebruiken. Er zijn ook een aantal beveiligingscamera's op zonne energie die wij bieden die wel alleen werken met een wifi netwerk. Deze moet je dan binnen bereik plaatsen zodat je nog steeds een goed en helder beeld ontvangt. 

 

4G sim bewakingscamera met zonnepaneel energie

Specificaties

- Extreem sterke accu van 10400mAh
- Geschikt voor binnen en buitenshuis gebruik IP66
- Geen kabels nodig, geen adapter/stopcontact nodig, supersimpele installatie en gereed voor gebruik
- Zonnepaneel energie met ingebouwde batterij
- 4G communicatie ( simkaart vereist )
- Detectie van personen voor bewegingsdetectie opname
- Privacy maskering, locale opname, auto activatie
- Simpele installatie doe het zelf
- Perfect geschikt voor tijdelijke beveiliging of bouwplaats beveiliging
- 2 megapixel 1080p
- 2.8mm lens voor ruim 120 graden kijkhoek
- Wit licht en infrarood licht voor nachtmodus
- SD kaart opname max 128GB
- Pro kwaliteit garantie
- App voor Iphone is MYCAM
- App voor Android is Microshare

 

Check de batterij en het zonnepaneel

Wat voor soort batterij heeft de camera en wat voor soort zonnepaneel? Het is belangrijk om te weten hoe lang de batterij mee gaat en wanneer deze volledig is opgeladen door het zonnepaneel. Daarnaast is het goed om te weten hoe lang het zonnepaneel erover doet om de batterij weer volledig op te laden. In de omschrijving van de camera's staat vermeld wat voor soort batterij er in de camera zit. Hoe sterk deze moet zijn hangt af van jouw situatie en hoe je de camera wilt inzetten. 

 

Extra functies

Sommige camera's hebben extra functies zoals zoom, bewegingsdetectie, verbinden met app, infrarood en meer. Wil je de camera dag en nacht gebruiken? Dan is een goede infrarood onmisbaar. Wil je op ieder moment mee kunnen kijken? Dan is het verbinden met een app onmisbaar. Het is daarom goed om van te voren in kaart te brengen wat je precies wilt met de camera en hoe je deze gaat inzetten. 

 

Bespaar kosten!

Doordat je gebruik maakt van zonne energie ga je met deze camera geen extra stroom kosten maken. Dit kan je een hoop kosten schelen zeker wanneer je meerdere camera's nodig hebt. 

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces. 

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

 

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden