Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Een 360 graden beveiligingscamera plaatsen

Een 360 graden beveiligingscamera plaatsen

Heb je een beveiligingscamera nodig die 360 graden kan draaien? Dan is de 360 graden beveiligingscamera de oplossing voor jou! Deze camera biedt 360 graden panoramische beeldkwaliteit, zodat je nooit iets over het hoofd ziet. Daarnaast is deze camera ook nog eens heel erg gebruiksvriendelijk. Je kunt hem eenvoudig installeren en bedienen.

 

Hoe werkt een 360 graden beveiligingscamera?

Een 360 graden beveiligingscamera is eigenlijk gewoon een normale beveiligingscamera, maar dan met een speciale lens. Deze lens zorgt ervoor dat de camera 360 graden kan draaien. Dit betekent dat je met deze camera alle kanten op kunt kijken. Je hoeft dus nooit meer iets te missen!

 

Zeer goede beveiliging

360 graden beveiligingscamera’s zijn ideaal voor mensen die veel waarde hechten aan veiligheid. Met deze camera’s weet je zeker dat je altijd alles in de gaten kunt houden. Je kunt ze bijvoorbeeld installeren in een winkel, op kantoor of thuis. Zo ben je altijd verzekerd van een goede beveiliging. 360 graden beveiligingscamera’s zijn echte aanwinsten voor iedereen die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan.

De 360 graden beveiligingscamera is niet alleen geschikt voor beveiliging, maar ook voor monitoring. Je kunt de camera gebruiken om bijvoorbeeld je huis of bedrijf in de gaten te houden. Zo weet je altijd wat er gebeurt en kun je snel ingrijpen als er iets aan de hand is. 360 graden beveiligingscamera’s zijn dus heel veelzijdig en bieden veel mogelijkheden.

 

Dahua sd49225t-hn ptz 360 graden beweegbaar 25x zoom

Dahua sd49225t-hn ptz 360 graden beweegbaar 25x zoom - Security Thuis

Specificaties

- 2MP 25x starlight IR PTZ netwerk camera
- 1/2.8” 2megapixel Exmor R CMOS
- Krachtige 25x optische zoom
- Sterrenlicht technologie
- Ondersteund H.265&H.264 drievoudige-streams codering
- Max. 50/60fps@1080P, 25/30/50/60fps@720P
- IVS(optioneel)
- Geschikt voor PoE+
- IR afstand tot 100m
- IP66

 

Zijn 360 graden beveiligingscamera's geschikt voor buiten?

Ja, 360 graden beveiligingscamera's zijn ook geschikt voor buiten. Dankzij de weerbestendige behuizing kan deze tegen slechte weersomstandigheden blijven werken. In de omschrijving van het product staat altijd of de 360 graden beveiligingscamera geschikt is voor binnen of buiten.

 

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een 360 graden beveiligingscamera?

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het kiezen van een 360 graden beveiligingscamera. Zo is het belangrijk om te kijken naar de beeldkwaliteit. 360 graden beveiligingscamera’s bieden vaak hoge beeldkwaliteit, maar er zijn ook camera’s die minder goede beeldkwaliteit leveren. Het is dus belangrijk om hier goed naar te kijken. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de gebruiksvriendelijkheid van de camera. 360 graden beveiligingscamera’s zijn vaak heel erg gebruiksvriendelijk, maar er zijn ook uitzonderingen. Het is dus verstandig om hier goed naar te kijken voordat je een 360 graden beveiligingscamera aanschaft.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Waarvoor gebruik je een beveiligingscamera?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden