Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een 4k beveiligingscamera kopen

Een 4k beveiligingscamera kopen?

4k beveiligingscamera's worden steeds populairder. Ze bieden een hogere resolutie dan 1080p en zijn daardoor geschikt voor professionele toepassingen. In dit artikel bespreken we de voordelen van 4k beveiligingscamera's en geven we een aantal tips voor het kopen van een 4k beveiligingscamera.

 

4k beveiligingscamera's geven scherper beeld

4k beveiligingscamera's bieden een aantal voordelen ten opzichte van 1080p camera's. De beeldkwaliteit is veel scherper, dit komt doordat 4k beelden 4 keer zo scherp zijn als 1080p beelden. 4k beveiligingscamera's bieden ook een betere zoom- en pansfunctie. Dit komt doordat 4k beelden meer pixels bevatten dan 1080p beelden. 4k beveiligingscamera's zijn daarom geschikt voor toepassingen waarbij een hoge beeldkwaliteit vereist is, zoals het opnemen van kenteken nummers of gezichten.

 

Waar moet je rekening mee houden voordat je een 4k beveiligingscamera koopt?

Als je 4k beveiligingscamera wilt kopen, moet je rekening houden met een aantal factoren. Ten eerste is het belangrijk om te weten wat voor soort 4k beveiligingscamera je nodig hebt. Er zijn twee hoofdtypen 4k beveiligingscamera's: IP camera's en analoge camera's. IP camera's zijn geschikt voor toepassingen waarbij een hoge beeldkwaliteit vereist is. Analoge camera's zijn geschikt voor toepassingen waarbij een lage beeldkwaliteit vereist is, zoals het opnemen van bewegingen in een ruimte.

Het tweede wat je moet overwegen bij het kopen van een 4k beveiligingscamera is de prijs. 4k beveiligingscamera's zijn over het algemeen duurder dan 1080p camera's. Dit komt doordat 4k beelden meer opslagruimte en bandbreedte vereisen.

 

Kun je 4k beveiligingscamera's gebruiken voor bedrijven?

Ja, 4k beveiligingscamera's zijn geschikt voor bedrijven. 4k beveiligingscamera's bieden een hoge beeldkwaliteit en zijn daarom geschikt voor toepassingen waarbij een hoge beeldkwaliteit vereist is. 4k beveiligingscamera's zijn over het algemeen duurder dan 1080p camera's, maar de extra kosten zijn meestal de moeite waard.


4k beveiligingscamera's van Security Thuis

Bekijk hieronder een aantal van onze 4k beveiligingscamera's

Safire 8Mp Ip Bullet Camera Met Sterrenlicht Ondersteund Micro Sd Tot 128Gb

Safire 8Mp Ip Bullet Camera Met Sterrenlicht Ondersteund Micro Sd Tot 128Gb

 

Safire 8Mp Ip Dome Camera Ondersteund Micro Sd Tot 128Gb

Safire 8Mp Ip Dome Camera Ondersteund Micro Sd Tot 128Gb

 

Dahua 4K tube beveiligingscamera extreem lichtgevoelig

 

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces. 

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden